A hajózás története letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Van Loon a kezdetektől kíséri végig a hajózás történetét, és ad érdekfeszítő tablót a hajózás fejlődéséről. Képet kapunk a hajótest, a vitorlázat fejlődéséről, és arról az útról, mely öt évszázad alatt a valaha volt leggyorsabb vitorlás, a klipper megjelenéséhez vezetett. Emellett képet kapunk a tengeri életről, a matrózok hiedelmeiről, majd a gőzhajózás megjelenéséről. A kötet értékét növeli, hogy Szerb Antal fordításában adjuk közre. Az eredeti kiadvány rossz minőségű ceruzarajzai helyett friss internetes hivatkozásokkal és magyarázatokkal láttuk el a szöveget, mely a hajóskifejezések megértését segítik.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hajózás története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hajózás története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789633987179
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2688162 / 8125275
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A hajózás története ebook, könyvet A hajózás története FB2, Download A hajózás története PDF , Download A hajózás története MOBI, Online A hajózás története könyvet, ingyenes letöltések A hajózás története IPhone, Online könyvet A hajózás története PDF, ingyenes A hajózás története DJVU, ingyenes letöltések A hajózás története TXT, letöltések A hajózás története RTF, Online A hajózás története FB2 , e-könyvet A hajózás története letöltések TXT, ingyenes A hajózás története letöltések könyvet, e-könyvet A hajózás története download MOBI, letöltések A hajózás története IPad, olvas A hajózás története MOBI, olvas A hajózás története DOC, ingyenes A hajózás története AWZ, Download e-könyvet A hajózás története iPad , ingyenes A hajózás története DJVU, Download A hajózás története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hajózás története DVD, olvas A hajózás története TXT, Book A hajózás története letöltések DJVU, A hajózás története letöltések könyvet ingyenes, A hajózás története letöltések könyvet pdf ingyenes, A hajózás története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hajózás története pdf ingyenes, A hajózás története letöltések könyvet epub ingyenes, A hajózás története ePub könyvet letöltések ingyenes.