A hamvaskék sárkány letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ó, azok az ötvenes évek! Meg persze a hatvanasok! Ó, Amerika! A második világháború nagy győzteseinek országában hittel hitték, hogy a csodás álmok valóra válásának immár minden akadálya elhárult. Az időszak a vaskos családi magazinok aranykora. A novellák piacát a kereslet jellemezte. Kötetünk huszonnégy Vonnegut-meséje ama idők másodtermése. Peter Reed szüretelte őket. Szebbnél szebb történetek. Abszurdak, költőiek, érzelmesek. És persze szikrázóan szellemesek. Nemzedékek konfliktusai, házasság, a nő szerepe a családban, ha már nem dolgozhat – íme, az antológia főbb témái. Igen, és a keserves ébredés a rózsaszín amerikai álomból.
A gyűjtemény összes gyöngyszeme: megannyi időutazás. Az Olvasó megrendülve, mosolyogva és talán némi szomorkás bölcsességgel szemlélheti ezt a varázslatos forgószínpadot.
Az a világ mára elsüllyedt. Üzenetei azonban időszerűbbek, mint valaha.

"Négy Tigris-tank gördült a parancsnokság bejárata elé. Két tucat német ugrott le róluk. Géppisztolyaikat ránk szegezték.
– Mongyá mán valamit – parancsolta az ezredes. Csöppet sem félt.
Végigpillantottam könyvecském bal oldali hasábján. Rátaláltam a mondatra, amely leghívebben fejezte ki érzelmeinket.
– Ne lőjetek! – mondtam.
Német páncélos tiszt csörtetett be, hogy szemügyre vegye a fogását. Kezében könyvecske. Valamivel kisebb volt, mint az enyém.
– Hol vannak a tarackágyúitok? – kérdezte."
A Könyv Magyarul!


Letöltések A hamvaskék sárkány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hamvaskék sárkány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  465
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  524 gr
  ISBN:
  9789632279060
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2708572 / 1170480
  Fordító:


  TAGS:
  Online A hamvaskék sárkány ebook, könyvet A hamvaskék sárkány FB2, Download A hamvaskék sárkány PDF , Download A hamvaskék sárkány MOBI, Online A hamvaskék sárkány könyvet, ingyenes letöltések A hamvaskék sárkány IPhone, Online könyvet A hamvaskék sárkány PDF, ingyenes A hamvaskék sárkány DJVU, ingyenes letöltések A hamvaskék sárkány TXT, letöltések A hamvaskék sárkány RTF, Online A hamvaskék sárkány FB2 , e-könyvet A hamvaskék sárkány letöltések TXT, ingyenes A hamvaskék sárkány letöltések könyvet, e-könyvet A hamvaskék sárkány download MOBI, letöltések A hamvaskék sárkány IPad, olvas A hamvaskék sárkány MOBI, olvas A hamvaskék sárkány DOC, ingyenes A hamvaskék sárkány AWZ, Download e-könyvet A hamvaskék sárkány iPad , ingyenes A hamvaskék sárkány DJVU, Download A hamvaskék sárkány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hamvaskék sárkány DVD, olvas A hamvaskék sárkány TXT, Book A hamvaskék sárkány letöltések DJVU, A hamvaskék sárkány letöltések könyvet ingyenes, A hamvaskék sárkány letöltések könyvet pdf ingyenes, A hamvaskék sárkány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hamvaskék sárkány pdf ingyenes, A hamvaskék sárkány letöltések könyvet epub ingyenes, A hamvaskék sárkány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply