A harag és a büszkeség letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Illiberális. Inkorrekt. Igaz.

"Négy éve már, hogy az iszlám nácizmusról, a Nyugat háborújáról, a halál kultuszáról és Európa öngyilkosságáról beszélek. Európa nincs többé, amely puhányságával, tehetetlenségével, vakságával és az ellenség előtt behódolásával éppen a saját sírját ássa. Eurábia van" – nyilatkozta egy évtizeddel ezelőtt a világhírű olasz írónő, Oriana Fallaci.
Fallaci a tőle megszokott provokatív őszinteséggel és bátorsággal nyúl az iszlám terrorizmus kapcsán felmerülő kérdésekhez: a dzsihád világméretű fenyegetéséhez, a nyugati világ ezzel kapcsolatos önpusztító engedékenységéhez és képmutató liberalizmusához. Brutális őszinteséggel hajigálja kíméletlen vádjait, indulatos kirohanásait, és olyan kínos igazságokat mond ki helyettünk, amiket a szívünk mélyén mindannyian éreztünk már, de sohasem mertünk megfogalmazni, vagy kimondani. Kérlelhetetlen logikával és ragyogó elmével védelmezi a nyugati kultúrát, és mond ítéletet felette annak vakságáért, süketségéért, mazochizmusáért, konformizmusáért és politikai álkorrektségének arroganciájáért – mindez egyetlen, valamennyiünknek címzett, érzelmekkel teli, prófétai hevülettel és költői lendülettel megírt levélben.

A harag és a büszkeség eddig több mint 3 millió példányban fogyott világszerte, a mai napig megtalálható a sikerlistákon, Fallaci pedig mint egy modern kori Kasszandra, igazodási pont lett a túléléséért harcoló Európa híveinek szemében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A harag és a büszkeség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A harag és a büszkeség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  158
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  210 gr
  ISBN:
  9786155617072
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2676637 / 1154557
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A harag és a büszkeség ebook, könyvet A harag és a büszkeség FB2, Download A harag és a büszkeség PDF , Download A harag és a büszkeség MOBI, Online A harag és a büszkeség könyvet, ingyenes letöltések A harag és a büszkeség IPhone, Online könyvet A harag és a büszkeség PDF, ingyenes A harag és a büszkeség DJVU, ingyenes letöltések A harag és a büszkeség TXT, letöltések A harag és a büszkeség RTF, Online A harag és a büszkeség FB2 , e-könyvet A harag és a büszkeség letöltések TXT, ingyenes A harag és a büszkeség letöltések könyvet, e-könyvet A harag és a büszkeség download MOBI, letöltések A harag és a büszkeség IPad, olvas A harag és a büszkeség MOBI, olvas A harag és a büszkeség DOC, ingyenes A harag és a büszkeség AWZ, Download e-könyvet A harag és a büszkeség iPad , ingyenes A harag és a büszkeség DJVU, Download A harag és a büszkeség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A harag és a büszkeség DVD, olvas A harag és a büszkeség TXT, Book A harag és a büszkeség letöltések DJVU, A harag és a büszkeség letöltések könyvet ingyenes, A harag és a büszkeség letöltések könyvet pdf ingyenes, A harag és a büszkeség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A harag és a büszkeség pdf ingyenes, A harag és a büszkeség letöltések könyvet epub ingyenes, A harag és a büszkeség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply