A három testőr Afrikában – Hangoskönyv letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta."

Így kezdődik A három testőr Afrikában című Rejtő-regény, amely Az elátkozott part folytatásaként 1940-ben íródott. A Hungaroton Rejtő-sorozatában most Kern András utánozhatatlan, szórakoztató előadásában hallhatod.

Kern András a Rejtő Jenő-sorozatról:
Eleinte nem tartoztam a Rejtő-rajongók közé, pedig körülbelül az én kamaszkoromban lett újra divat: a hatvanas években mindenki őt olvasta. Pár részletet persze én is tudtam kívülről, a haverjaim folyton idézték. Aztán ahogy kabarétréfáiban játszottam később (televízióban, színpadokon is), kezdtem érdeklődni iránta, megtudtam a sorsát, életrajzát, már olvasgattam is; de most, hogy hangoskönyvvé alakítjuk vagy nyolc regényét: most ismertem meg igazán… és mondhatom, remek! Kalandos, fordulatos, jó humorú (hogy úgy mondjam: röhögtető), néha lírai és folyamatosan érdekes… Valamint a legfőbb, amire rájöttem (pedig lehet, hogy ez nyilvánvaló): Rejtő Jenő nagyon jó író! Bár ponyvaregényszerzőnek álcázza magát, hellyel-közzel gyönyörűen ír, szép szavakkal, jó mondatokkal, szédületes ritmusérzékkel, atmoszférateremtő készsége, mint a legnagyobbaké… És én ezt nem tudtam, szerintem Önök közül se mindenki: úgyhogy hallgassák meg, élmény lesz!

1. Első fejezet: Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál…
2. Második fejezet: Barátaim unszolása ellenére úgy határoztam…
3. Harmadik fejezet: Miután elástuk a két hátizsákot…
4. Negyedik fejezet: …Nem volt igaza Senki Alfonznak.
5. Ötödik fejezet: Elmondtam az esetet barátaimnak.
6. Hatodik fejezet: Közrefogtak az őrök, és mi követtük őket.
7. Hetedik fejezet: …Fülsiketítő kuruttyolással millió béka zengte éjszakai dalát.
8. Nyolcadik fejezet: Ez… nagy mutatvány volt.
9. Kilencedik fejezet: Képzelhetik.
10. Tizedik fejezet: Nemasz-Rumbában aznap különös események játszódtak le.
11. Tizenegyedik fejezet: Este valahogy be kellett osonni az oázisba.
12. Tizenkettedik fejezet: Alarm!
13. Tizenharmadik fejezet: Nyugodtan tűrtük, hogy a káplár megvasaljon bennünket.
14. Tizennegyedik fejezet: Őexcellenciája személyesen jött…
A Könyv Magyarul!


Letöltések A három testőr Afrikában – Hangoskönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A három testőr Afrikában – Hangoskönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Borító:
  TOK
  Súly:
  82 gr
  ISBN:
  5991811436520
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710434 / 1171669
  Sorozat:  TAGS:
  Online A három testőr Afrikában – Hangoskönyv ebook, könyvet A három testőr Afrikában – Hangoskönyv FB2, Download A három testőr Afrikában – Hangoskönyv PDF , Download A három testőr Afrikában – Hangoskönyv MOBI, Online A három testőr Afrikában – Hangoskönyv könyvet, ingyenes letöltések A három testőr Afrikában – Hangoskönyv IPhone, Online könyvet A három testőr Afrikában – Hangoskönyv PDF, ingyenes A három testőr Afrikában – Hangoskönyv DJVU, ingyenes letöltések A három testőr Afrikában – Hangoskönyv TXT, letöltések A három testőr Afrikában – Hangoskönyv RTF, Online A három testőr Afrikában – Hangoskönyv FB2 , e-könyvet A három testőr Afrikában – Hangoskönyv letöltések TXT, ingyenes A három testőr Afrikában – Hangoskönyv letöltések könyvet, e-könyvet A három testőr Afrikában – Hangoskönyv download MOBI, letöltések A három testőr Afrikában – Hangoskönyv IPad, olvas A három testőr Afrikában – Hangoskönyv MOBI, olvas A három testőr Afrikában – Hangoskönyv DOC, ingyenes A három testőr Afrikában – Hangoskönyv AWZ, Download e-könyvet A három testőr Afrikában – Hangoskönyv iPad , ingyenes A három testőr Afrikában – Hangoskönyv DJVU, Download A három testőr Afrikában – Hangoskönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A három testőr Afrikában – Hangoskönyv DVD, olvas A három testőr Afrikában – Hangoskönyv TXT, Book A három testőr Afrikában – Hangoskönyv letöltések DJVU, A három testőr Afrikában – Hangoskönyv letöltések könyvet ingyenes, A három testőr Afrikában – Hangoskönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, A három testőr Afrikában – Hangoskönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A három testőr Afrikában – Hangoskönyv pdf ingyenes, A három testőr Afrikában – Hangoskönyv letöltések könyvet epub ingyenes, A három testőr Afrikában – Hangoskönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply