A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta."

Így kezdődik Rejtő Jenő egyik legszórakoztatóbb regénye, melyben Csülök, Senki Alfonz és Tuskó Hopkins, Az elátkozott part című regény Becsületrenddel kitüntetett hősei a francia idegenlégió katonáiként töltik egyhangú szolgálatukat Észak-Afrikában. Egy, az eltűnt fivérét kereső bájos hölgy segélykérő levele nyomán azonban elérkezettnek látják az időt, hogy az unalmas kaszárnyaéletet újabb kalandokra cseréljék, hiszen ""oly mindegy, merre megy az ember"". Az eltűnt katona nyomán az első rabszállítmánnyal útnak indulnak Igoriba, a rettegett büntetőtáborba.
Potrien őrmester atyai gondoskodásával a Szaharán át az őserdő poklába menetelnek, ahol megdöbbentő és drámai meglepetések várják őket. Feltűnik gyanús barátjuk, a Török Szultán (aki nem tud leszokni levelezési szenvedélyéről), valamint néhány más ismerős arc. A gyanús Török segítségével, nem kevés konspiráció árán a három testőr végrehajtja a légió történetének leghihetetlenebb, legpimaszabb szökését: egy halálos és halálosan mulatságos, őrült küldetést a Kongótól Marokkóig.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  403
  Borító:
  TOK
  Súly:
  90 gr
  ISBN:
  9789630959018
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2195608 / 1047937  TAGS:
  Online A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 ebook, könyvet A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 FB2, Download A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 PDF , Download A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 MOBI, Online A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 könyvet, ingyenes letöltések A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 IPhone, Online könyvet A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 PDF, ingyenes A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 DJVU, ingyenes letöltések A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 TXT, letöltések A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 RTF, Online A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 FB2 , e-könyvet A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 letöltések TXT, ingyenes A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 letöltések könyvet, e-könyvet A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 download MOBI, letöltések A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 IPad, olvas A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 MOBI, olvas A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 DOC, ingyenes A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 AWZ, Download e-könyvet A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 iPad , ingyenes A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 DJVU, Download A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 DVD, olvas A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 TXT, Book A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 letöltések DJVU, A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 letöltések könyvet ingyenes, A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 letöltések könyvet pdf ingyenes, A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 pdf ingyenes, A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 letöltések könyvet epub ingyenes, A három testőr Afrikában – Hangoskönyv – MP3 ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply