A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az Európai Unióba való belépés óta része a magyar jognak a határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárásokról szóló 1346/2000/EK rendelet, amely maga írta elő az időszakos felülvizsgálatát. Ennek eredményeként lesz alkalmazandó a 2017. június 26-át követően induló eljárásokban a fizetésképtelenségi eljárásról szóló új 2015/848/EU rendelet. Bár az új rendelet sok helyen a kialakult egységes gyakorlatot építette be a régi szövegébe, vagy vitás kérdéseket oldott meg, mégsem csak egy egyszerű módosítást burkoltak új köntösbe, mert következményeiben is egy új jogszabályról beszélhetünk. Kötelezővé válik például a fizetésképtelenségi szakértőkön kívül a bíró-bíró közötti kommunikáció, továbbá az eddig a kontinentális jogban nem használt jogintézmény, a kötelezettségvállalás általános alkalmazása, és még sorolhatnánk.

E változások indokolták a 2008-ban megjelent első kiadás átdolgozását és aktualizálását. Az új kiadás fókuszában a régi és az új uniós rendelet párhuzamos elemzése áll, mindvégig figyelemmel a magyar fizetésképtelenségi jogi szabályokra is, felhasználva emellett a szakirodalomból megismerhető, vagy az Európai Unió Bírósága által közzétett mintegy 100 ügy elemzését is ahhoz, hogy érthetővé váljanak az új rendelet módosult és új szabályai.

Az új kiadás bemutatja a nem uniós országok határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárásainak elismerési szabályai körében az első kiadás megjelenése óta bekövetkezett változásokat is.

A könyv megértését segítő mellékletek között megtalálható a rendeletek szövege, a kötelező erővel bíró, már ismert soft law szabályok fordításai, egyéb útmutatók, valamint a témában tanulmányokat folytatókra is gondolva egy példatár a hozzá tartozó megoldásokkal.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  604
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  942 gr
  ISBN:
  9789632582979
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2679650 / 1156034  TAGS:
  Online A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások ebook, könyvet A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások FB2, Download A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások PDF , Download A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások MOBI, Online A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások könyvet, ingyenes letöltések A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások IPhone, Online könyvet A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások PDF, ingyenes A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások DJVU, ingyenes letöltések A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások TXT, letöltések A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások RTF, Online A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások FB2 , e-könyvet A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások letöltések TXT, ingyenes A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások letöltések könyvet, e-könyvet A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások download MOBI, letöltések A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások IPad, olvas A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások MOBI, olvas A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások DOC, ingyenes A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások AWZ, Download e-könyvet A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások iPad , ingyenes A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások DJVU, Download A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások DVD, olvas A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások TXT, Book A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások letöltések DJVU, A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások letöltések könyvet ingyenes, A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások letöltések könyvet pdf ingyenes, A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások pdf ingyenes, A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások letöltések könyvet epub ingyenes, A határokon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply