A hatékony tanulás mesterfogásai letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Elsősorban középiskolásoknak, főiskolásoknak, egyetemistáknak és fiatal felnőtteknek készült az 1 DVD-t (kb. 2 óra kép- és hanganyag + kb. 2 óra hanganyag) és 1 munkafüzetet tartalmazó album, amelyből megismerheti és elsajátíthatja a hatékony, gyors és élvezetes tanulás titkait. A szórakoztató és színes előadásból többek közt kiderül, hogy mi történik agyunkban tanuláskor, mire emlékezünk sokáig, melyek az eredményes tanulás fizikai, biológiai és lelki feltételei, hogyan lehet több tucatnyi, döbbenetesen hatékony, működő trükköt bevetni a tanulás folyamatába, miként sajátíthatunk el villámgyorsan idegen nyelvet és hogyan kaphatunk könnyen jeles osztályzatot. "…nem kevesebbet ígérek neked, mint hogy – a tanulásra szánt időd töredékére csökken majd, ezért aztán több időd jut egyéb, klassz dolgokra; – az osztályzataid javulni fognak; – a megtanultakra sokkal hosszabb ideig fogsz emlékezni, mint eddig; – és ráadásul még élvezni is fogod a tanulást. Nem hiszed? Pedig igaz. A saját bőrödön fogod megtapasztalni!"A Könyv Magyarul!


Letöltések A hatékony tanulás mesterfogásai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hatékony tanulás mesterfogásai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  15
  Borító:
  MŰANYAG
  Súly:
  520 gr
  ISBN:
  9789637491047
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2226742 / 1081167
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A hatékony tanulás mesterfogásai ebook, könyvet A hatékony tanulás mesterfogásai FB2, Download A hatékony tanulás mesterfogásai PDF , Download A hatékony tanulás mesterfogásai MOBI, Online A hatékony tanulás mesterfogásai könyvet, ingyenes letöltések A hatékony tanulás mesterfogásai IPhone, Online könyvet A hatékony tanulás mesterfogásai PDF, ingyenes A hatékony tanulás mesterfogásai DJVU, ingyenes letöltések A hatékony tanulás mesterfogásai TXT, letöltések A hatékony tanulás mesterfogásai RTF, Online A hatékony tanulás mesterfogásai FB2 , e-könyvet A hatékony tanulás mesterfogásai letöltések TXT, ingyenes A hatékony tanulás mesterfogásai letöltések könyvet, e-könyvet A hatékony tanulás mesterfogásai download MOBI, letöltések A hatékony tanulás mesterfogásai IPad, olvas A hatékony tanulás mesterfogásai MOBI, olvas A hatékony tanulás mesterfogásai DOC, ingyenes A hatékony tanulás mesterfogásai AWZ, Download e-könyvet A hatékony tanulás mesterfogásai iPad , ingyenes A hatékony tanulás mesterfogásai DJVU, Download A hatékony tanulás mesterfogásai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hatékony tanulás mesterfogásai DVD, olvas A hatékony tanulás mesterfogásai TXT, Book A hatékony tanulás mesterfogásai letöltések DJVU, A hatékony tanulás mesterfogásai letöltések könyvet ingyenes, A hatékony tanulás mesterfogásai letöltések könyvet pdf ingyenes, A hatékony tanulás mesterfogásai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hatékony tanulás mesterfogásai pdf ingyenes, A hatékony tanulás mesterfogásai letöltések könyvet epub ingyenes, A hatékony tanulás mesterfogásai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply