A házasság négy évszaka letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az évszakok körforgása akárcsak a természetben, a házasságban is újra és újra megismétlődik. Időről időre beköszönt a tél, amikor a házastársak zárkózottak, magányosak és elégedetlenek; máskor viszont nyitottan, reményteljes várakozással tekintenek a tavaszi megújulás elé. Aztán a nyár melegében sütkéreznek és kényelmesen, gondtalanul élvezik az életet; majd az ősz újra bizonytalanságot, közönyt és aggodalmat ébreszt. De hogyan lehet ezeket a változásokat átvészelni és a kapcsolat javára fordítani? A világszerte népszerű szerző három évtizedes tanácsadói tapasztalatára alapozva elemzi a házasság váltakozó évszakainak sajátosságait. Majd bemutatja, hogy a múlt kudarcaiból való tanulással, a szeretetnyelvek alkalmazásával, megértő odafordulással, egymás céljainak támogatásával, a különbözőségek kiaknázásával miként lehet valamennyi szakaszban megteremteni az érzelmi stabilitást és a harmóniát. A házaspárok elsajátíthatják azokat a készségeket, melyekkel lépéseket tehetnek a változás irányába és megerősíthetik kapcsolatukat. "A legtöbben nem szívesen feküdnénk ki a hóba, hogy megvárjuk a fagyhalált. Semmi okunk sincs arra, hogy beletörődjünk a változtathatatlanba. Mindig van kiút, s az ahhoz vezető első lépés a remény!" – biztat a szerző.A Könyv Magyarul!


Letöltések A házasság négy évszaka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A házasság négy évszaka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789632881133
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2206450 / 1062274
  Translator:


  TAGS:
  Online A házasság négy évszaka ebook, könyvet A házasság négy évszaka FB2, Download A házasság négy évszaka PDF , Download A házasság négy évszaka MOBI, Online A házasság négy évszaka könyvet, ingyenes letöltések A házasság négy évszaka IPhone, Online könyvet A házasság négy évszaka PDF, ingyenes A házasság négy évszaka DJVU, ingyenes letöltések A házasság négy évszaka TXT, letöltések A házasság négy évszaka RTF, Online A házasság négy évszaka FB2 , e-könyvet A házasság négy évszaka letöltések TXT, ingyenes A házasság négy évszaka letöltések könyvet, e-könyvet A házasság négy évszaka download MOBI, letöltések A házasság négy évszaka IPad, olvas A házasság négy évszaka MOBI, olvas A házasság négy évszaka DOC, ingyenes A házasság négy évszaka AWZ, Download e-könyvet A házasság négy évszaka iPad , ingyenes A házasság négy évszaka DJVU, Download A házasság négy évszaka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A házasság négy évszaka DVD, olvas A házasság négy évszaka TXT, Book A házasság négy évszaka letöltések DJVU, A házasság négy évszaka letöltések könyvet ingyenes, A házasság négy évszaka letöltések könyvet pdf ingyenes, A házasság négy évszaka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A házasság négy évszaka pdf ingyenes, A házasság négy évszaka letöltések könyvet epub ingyenes, A házasság négy évszaka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply