A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


,,János, a férjem, a nehéz fizikai munka mellett verseket írt. Mindenről, ami megfogta, főleg a hazáról, a szűk környezetünk élet képeiről. Családról és nemzetről, úgy, ahogyan ő érezte. /…/ Mindig azt mondta, az ő mozgató rúgója a hazaszeretet. ,,Azt nem tudom, hogy másnak mit jelent a haza, nekem másom nincsen." A versírást édesanyjától örökölte át, aki szabad óráiban ugyancsak írt verseket. A szűkebb körünkben ismerik a verseit az emberek, és szeretik. Ha megkérdezem tőlük, csupa jót mondanak, és vannak, akik meg is siratják. Azokat jobban szeretik, amik dalolászhatók, és ezek nekem is jobban tetszenek. /…/ Amíg élt, nagy vágya volt, hogy a verseit könyv örökítse át az utókornak. /…/ Egyetlen nagy kérése volt, hogy ha kiadják a verseit, Wass Albert neve, meg az arcképe szerepeljen a borítón, Jánosom őt rajongón szerette. /…/ Az utolsó lélegzetéig mellette ültem, a kezét szorítva. János tudta, hogy az életkora parancsoló. Azt mondogatta, hogy tudatába került az élet végességének, verselve is készül a végső búcsúzásra. /…/ Írt, verselt, ezek voltak a mozgató rugói. Halálakor egy kockás füzet volt az ölében, meg egy golyóstoll." Bakonyváriné JolánA Könyv Magyarul!


Letöltések A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  167
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  152 gr
  ISBN:
  9789639880337
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712550 / 1173008  TAGS:
  Online A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére ebook, könyvet A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére FB2, Download A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére PDF , Download A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére MOBI, Online A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére könyvet, ingyenes letöltések A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére IPhone, Online könyvet A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére PDF, ingyenes A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére DJVU, ingyenes letöltések A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére TXT, letöltések A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére RTF, Online A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére FB2 , e-könyvet A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére letöltések TXT, ingyenes A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére letöltések könyvet, e-könyvet A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére download MOBI, letöltések A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére IPad, olvas A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére MOBI, olvas A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére DOC, ingyenes A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére AWZ, Download e-könyvet A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére iPad , ingyenes A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére DJVU, Download A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére DVD, olvas A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére TXT, Book A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére letöltések DJVU, A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére letöltések könyvet ingyenes, A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére letöltések könyvet pdf ingyenes, A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére pdf ingyenes, A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére letöltések könyvet epub ingyenes, A hazaszeretetről – Wass Albert emlékére ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply