A High Tech City szellemei letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Tudat teremti a szellemiséget.
A szellem programozott energiaformátum.

Ülő Bika szólt: – Sunyi Róka testvérem szóljon népemhez, és mondja el, ma délután a Nagy Szellem, Manitou kinyilatkoztatta, hogy a magyarok a cherokee indiánok népének földjére fognak jönni, és be kell őket fogadnunk.
– Szóltam!
– Howgh!
– Uff, uff, hallottam Ülő Bikát, és elmondom testvéreimnek a hírt.
Sápadt arcú gyermekként olvastam ilyesmiket az indiánregényekben, és mindig arra gondoltam, hogy a szellemek csak indián földön vannak, és csak az indiánokat táncoltatják kényük-kedvük szerint.
Szellemi vándorútra indultam, és az agyam tekervényei közt bolyongva kerestem a szellemeket, mivel azokat a szemeimmel még nem láttam.
Szellemeket ugyan nem találtam, de van ott egy Megyó nevű program, mellyel az Isten most leíratja ennek a könyvnek a befejező mondatát.
Kéretik a Medgyesi István névre hallgató biorobot agyát békén hagyni, mert nincsen benne semmi (halála után) nem kell spirituszba tenni, és nem kell felszeletelni, mert (az) tök üres.
Ui.: a Cherokee indiánok ugyanúgy rokonai a mai magyarságnak, mint a Finnek vagy Avarok és még sokan mások.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A High Tech City szellemei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A High Tech City szellemei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  184
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  9789639353794
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2198588 / 1051502  TAGS:
  Online A High Tech City szellemei ebook, könyvet A High Tech City szellemei FB2, Download A High Tech City szellemei PDF , Download A High Tech City szellemei MOBI, Online A High Tech City szellemei könyvet, ingyenes letöltések A High Tech City szellemei IPhone, Online könyvet A High Tech City szellemei PDF, ingyenes A High Tech City szellemei DJVU, ingyenes letöltések A High Tech City szellemei TXT, letöltések A High Tech City szellemei RTF, Online A High Tech City szellemei FB2 , e-könyvet A High Tech City szellemei letöltések TXT, ingyenes A High Tech City szellemei letöltések könyvet, e-könyvet A High Tech City szellemei download MOBI, letöltések A High Tech City szellemei IPad, olvas A High Tech City szellemei MOBI, olvas A High Tech City szellemei DOC, ingyenes A High Tech City szellemei AWZ, Download e-könyvet A High Tech City szellemei iPad , ingyenes A High Tech City szellemei DJVU, Download A High Tech City szellemei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A High Tech City szellemei DVD, olvas A High Tech City szellemei TXT, Book A High Tech City szellemei letöltések DJVU, A High Tech City szellemei letöltések könyvet ingyenes, A High Tech City szellemei letöltések könyvet pdf ingyenes, A High Tech City szellemei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A High Tech City szellemei pdf ingyenes, A High Tech City szellemei letöltések könyvet epub ingyenes, A High Tech City szellemei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply