A hóhatáron túl letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A "Fedezd fel a Föld kincseit!" című e-könyvsorozatunk célja, hogy érdekes, olvasmányos szövegével, látványos, színes képeivel felkeltse tizenéves olvasója érdeklődését a földrajz, az élővilág, a környezet- és természetvédelem kérdései iránt. A sorozat különlegessége, hogy kizárólag e-könyvben jelent meg – ez talán az egyetlen, az általános és középiskolás korosztály számára kiadott, e-könyv-olvasón használható ilyen témájú elektronikus kiadvány. Az e-könyvek színes képeket, ábrákat tartalmaznak, ezért bátran ajánljuk a tablet-tulajdonosoknak is. A negyedik kötet a hó és fagy uralta tajgát, tundrát és magashegységeketa mutatja be. A szerző, Vojnits András zoológus, geográfus rövid, könnyen érhető fejezetekben, a tájak iránti érezhető szeretettel vezet végig a szárazföldeken. A sok színes képet alapos és tartalmas képaláírások magyarázzák. Fontos fogalmakról, eseményekről, és további érdekes adalékokról olvashatunk a dőlt betűkkel jelölt "keretes" szövegekben. Néhány fontos kifejezés, név, fogalom mellett lábjegyzet-hivatkozást lát az olvasó – ezekre "kattintva" a kislexikon odavágó szócikke jelenik meg. (A Kislexikon egyébként a tartalomjegyzékből is elérhető.) Tekintse meg a sorozat másik három kötetét is. Az első a lemeztektonikával, a földfelszín és a hegységek kialakulásával, valamint a légkör minőségét az emberi élet szempontjából leginkább meghatározó erdőségekkel, azok születésével és az esőerdőkkel foglalkozik. A második a trópusi tájak izgalmas világát, a harmadik a számunkra ismerős mérsékelt éghajlati öv nagy hegyeit és vadregényes erdőségeit mutatja be érdekesen, sok képpel, és a természet elkötelezett szeretetével. Az e-könyv-sorozat kiadását a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hóhatáron túl ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hóhatáron túl ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789630972505
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2579980 / 8111121
  Belelapozás:
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A hóhatáron túl ebook, könyvet A hóhatáron túl FB2, Download A hóhatáron túl PDF , Download A hóhatáron túl MOBI, Online A hóhatáron túl könyvet, ingyenes letöltések A hóhatáron túl IPhone, Online könyvet A hóhatáron túl PDF, ingyenes A hóhatáron túl DJVU, ingyenes letöltések A hóhatáron túl TXT, letöltések A hóhatáron túl RTF, Online A hóhatáron túl FB2 , e-könyvet A hóhatáron túl letöltések TXT, ingyenes A hóhatáron túl letöltések könyvet, e-könyvet A hóhatáron túl download MOBI, letöltések A hóhatáron túl IPad, olvas A hóhatáron túl MOBI, olvas A hóhatáron túl DOC, ingyenes A hóhatáron túl AWZ, Download e-könyvet A hóhatáron túl iPad , ingyenes A hóhatáron túl DJVU, Download A hóhatáron túl e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hóhatáron túl DVD, olvas A hóhatáron túl TXT, Book A hóhatáron túl letöltések DJVU, A hóhatáron túl letöltések könyvet ingyenes, A hóhatáron túl letöltések könyvet pdf ingyenes, A hóhatáron túl pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hóhatáron túl pdf ingyenes, A hóhatáron túl letöltések könyvet epub ingyenes, A hóhatáron túl ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply