A Hold atlasza letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Végre egy Holdatlasz magyarul! Az atlasz megad minden alapvető ismeretet a Hold megfigyeléséhez, elmagyarázza a librációt, a holdi koordinátarendszert, stb. A Hold tőlünk látható felszínét 8 részre bontva mutatja meg (ábrázolva a kedvező librációnak köszönhetően időnként látszó peremrészeket is!). A térképeken 800-nál több képződmény neve szerepel, részletes objektumkeresővel. Néhány különösen érdekes objektumot külön tárgyal. Az atlasz különlegessége, hogy mind a 8 térkép kétféle tájolással szerepel benne: az egyik a hagyományos, fordított állású változat (dél fent, nyugat jobbra), ami alkalmas a legtöbb csillagászati távcsőhöz (sima fordított állású kép, mint a newtonokban és a zenitprizma nélküli refraktorokban), a másik a tükörtérkép (dél lent, nyugat jobbra), ami a zenitprizmás refraktorokban és a katadiopotrikus távcsövekben látottal azonos módon mutatja a felszínt (azaz egyenes állásban és oldalfordítottan). Tapasztalatunk szerint nem csak kis-, hanem közepes- és nagytávcsöves észlelők számára is kiválóan használható, strapabíró atlasz, amely biztosan bírja a távcső melletti kemény használatot is (párásodás) …A Könyv Magyarul!


Letöltések A Hold atlasza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Hold atlasza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  31
  Borító:
  SPIRÁL
  Súly:
  250 gr
  ISBN:
  9786155015045
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2676445 / 1154542
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A Hold atlasza ebook, könyvet A Hold atlasza FB2, Download A Hold atlasza PDF , Download A Hold atlasza MOBI, Online A Hold atlasza könyvet, ingyenes letöltések A Hold atlasza IPhone, Online könyvet A Hold atlasza PDF, ingyenes A Hold atlasza DJVU, ingyenes letöltések A Hold atlasza TXT, letöltések A Hold atlasza RTF, Online A Hold atlasza FB2 , e-könyvet A Hold atlasza letöltések TXT, ingyenes A Hold atlasza letöltések könyvet, e-könyvet A Hold atlasza download MOBI, letöltések A Hold atlasza IPad, olvas A Hold atlasza MOBI, olvas A Hold atlasza DOC, ingyenes A Hold atlasza AWZ, Download e-könyvet A Hold atlasza iPad , ingyenes A Hold atlasza DJVU, Download A Hold atlasza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Hold atlasza DVD, olvas A Hold atlasza TXT, Book A Hold atlasza letöltések DJVU, A Hold atlasza letöltések könyvet ingyenes, A Hold atlasza letöltések könyvet pdf ingyenes, A Hold atlasza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Hold atlasza pdf ingyenes, A Hold atlasza letöltések könyvet epub ingyenes, A Hold atlasza ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply