A holtponton ne add fel! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"A sikeres emberek titka, hogy ha kemény erőfeszítésre van szükség, tovább tudnak menni, de az értelmetlen küzdelmet képesek feladni.”
Mi a holtpont? Az ötödik állásinterjú, ami után vissza sem hívnak. A hetedik fenékre esés, amikor az ember snowboardozni tanul. A harmincadik kilométer a maratoni futóversenyen, amikor a start már távoli emlék, de a cél még csak halvány remény.
Amint megértjük, hogy életünk során előbb-utóbb mindannyian eljutunk valamilyen holtpontra, máris közelebb jutunk ahhoz, hogy éppen ekkor nem szabad feladnunk, mert csak így érhetjük el a céljainkat. Ez a siker kulcsa, ami egész életünket boldogabbá teheti.
A holtpont nem zsákutca. Ha már gyanúsan hosszú ideje minden áll, és csak fogy az energia- és a kedvkészlet – azonnal fordulj vissza!
Honnan ismered fel, hogy zsákutcában vagy holtponton van-e az életed? Honnan tudod, hogy ki kell-e szállnod vagy tovább kell menned? A helyzeted helyes megítéléséhez ad segítséget és ötleteket a marketinguru Seth Godin.
Az igazi kihívás azonban az egyéni döntés felvállalásában van.A Könyv Magyarul!


Letöltések A holtponton ne add fel! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A holtponton ne add fel! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  102
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  210 gr
  ISBN:
  9789633040492
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2216925 / 1072814
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A holtponton ne add fel! ebook, könyvet A holtponton ne add fel! FB2, Download A holtponton ne add fel! PDF , Download A holtponton ne add fel! MOBI, Online A holtponton ne add fel! könyvet, ingyenes letöltések A holtponton ne add fel! IPhone, Online könyvet A holtponton ne add fel! PDF, ingyenes A holtponton ne add fel! DJVU, ingyenes letöltések A holtponton ne add fel! TXT, letöltések A holtponton ne add fel! RTF, Online A holtponton ne add fel! FB2 , e-könyvet A holtponton ne add fel! letöltések TXT, ingyenes A holtponton ne add fel! letöltések könyvet, e-könyvet A holtponton ne add fel! download MOBI, letöltések A holtponton ne add fel! IPad, olvas A holtponton ne add fel! MOBI, olvas A holtponton ne add fel! DOC, ingyenes A holtponton ne add fel! AWZ, Download e-könyvet A holtponton ne add fel! iPad , ingyenes A holtponton ne add fel! DJVU, Download A holtponton ne add fel! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A holtponton ne add fel! DVD, olvas A holtponton ne add fel! TXT, Book A holtponton ne add fel! letöltések DJVU, A holtponton ne add fel! letöltések könyvet ingyenes, A holtponton ne add fel! letöltések könyvet pdf ingyenes, A holtponton ne add fel! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A holtponton ne add fel! pdf ingyenes, A holtponton ne add fel! letöltések könyvet epub ingyenes, A holtponton ne add fel! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply