A Horthy-korszak letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Bár a Horthy-rendszer immár több mint két emberöltő óta a múlté, emlékezete és megítélése napjainkban is élénk viták tárgya. Vannak, akik a tényekre fittyet hányva még ma is fasiszta diktatúrának tartják, míg mások idealizálják, és a parlamentáris demokráciákkal rokonítják. A Helikon Kiadó ezért határozott úgy, hogy Romsics Ignác életműsorozatát a neves történész Horthy-korszakkal foglalkozó fontosabb írásainak kötetbe gyűjtésével és együttes újrakiadásukkal indítja útjára. Jóllehet a válogatás időben első (1982) és utolsó tanulmányának (2016) megjelenése között harmincnégy év telt el, azokat olyan mérvű gondolati azonosság köti össze, hogy egy-két apró – minden esetben jelzett – módosítástól eltekintve nemcsak a szerző újabb, hanem régebbi, pályája kezdetén írt tanulmányait is változtatás nélkül közöljük. Bízunk benne, hogy az az elfogulatlan, távolságtartó és tényszerű megközelítésmód, amely Romsics minden munkájához hasonlóan ezeket az írásait is jellemzi, sokakat fog hozzásegíteni a Trianon utáni negyedszázad eredményeinek és kudarcainak, fény- és árnyoldalainak fel- és megismeréséhez.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Horthy-korszak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Horthy-korszak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  416
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  758 gr
  ISBN:
  9789632278957
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2700397 / 1166690
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A Horthy-korszak ebook, könyvet A Horthy-korszak FB2, Download A Horthy-korszak PDF , Download A Horthy-korszak MOBI, Online A Horthy-korszak könyvet, ingyenes letöltések A Horthy-korszak IPhone, Online könyvet A Horthy-korszak PDF, ingyenes A Horthy-korszak DJVU, ingyenes letöltések A Horthy-korszak TXT, letöltések A Horthy-korszak RTF, Online A Horthy-korszak FB2 , e-könyvet A Horthy-korszak letöltések TXT, ingyenes A Horthy-korszak letöltések könyvet, e-könyvet A Horthy-korszak download MOBI, letöltések A Horthy-korszak IPad, olvas A Horthy-korszak MOBI, olvas A Horthy-korszak DOC, ingyenes A Horthy-korszak AWZ, Download e-könyvet A Horthy-korszak iPad , ingyenes A Horthy-korszak DJVU, Download A Horthy-korszak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Horthy-korszak DVD, olvas A Horthy-korszak TXT, Book A Horthy-korszak letöltések DJVU, A Horthy-korszak letöltések könyvet ingyenes, A Horthy-korszak letöltések könyvet pdf ingyenes, A Horthy-korszak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Horthy-korszak pdf ingyenes, A Horthy-korszak letöltések könyvet epub ingyenes, A Horthy-korszak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply