A humor nagyítón keresztül letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A néprajzkutató, a pszichológus, a nyelvész és a szociológus beszélgetnek… Úgy kezdődik, mint egy vicc. De a folytatás nagyon is komoly! A különböző tudományágak képviselői ugyanis évről évre valóban összejönnek, hogy beszélgessenek, többek között a humorról. E célból legutóbb a IV. Magyar Interdiszciplináris Humorkonferencián találkoztak, melyet 2014. november 13-án és 14-én rendeztek meg a Selye János Egyetem (Szlovákia) Tanárképző Karán a Selye János Egyetem Modern Filológiai Tanszékének szervezésében. Ami ott elhangzott, további gondolatokat ébresztett. Ezeket a gondolatokat fogalmazza meg a most közzétett 18 tanulmány. Mégpedig komolyan: a jelen kötet szerzői, akárcsak Karinthy Frigyes, a humorban nem ismernek tréfát. (Kövesdi Miklós Gábor író, humorista, műfordító)

BODA-UJLAKY JUDIT, PhD, a Testnevelési Egyetem Pszichológia és Sportpszichológia Tanszékének adjunktusa, sportszakpszichológus. Főbb kutatási területei a gelotofóbia, gelotofília és katagelaszticizmus, a humor érzelmi aspektusai, valamint annak sportbeli megjelenése és korrekciós lehetőségei. Több tanulmányt is publikált e témákban, valamint beszámolt a kutatási eredményeiről az International Society for Humor Studies konferenciáin.

BARTA ZSUZSANNA klinikai szakpszichológus, pszichológia szakos tanár, magyar nyelv és irodalom szakos bölcsész, tanár. Az ESZSZK Pszichiátriai és Addiktológiai Centrumának pszichológusa. Szakterülete a pszichológia, pszichoterápia összekapcsolódása az irodalommal. A Magyar Irodalomterápiás Társaság alapító tagja. Jámbor Andrea és Orgován Gábor: Hallhatatlan szavak című könyvének szakmai lektora. A III. Magyar Interdiszciplináris Humorkonferencia konferenciakötetének, a Sokszínű humornak társszerkesztője.

T. LITOVKINA ANNA dr. habil. a Selye János Egyetem (Komárno, Szlovákia) docense. Magyarországon és külföldön egyaránt elismert közmondás- és humorkutató, kilenc könyv szerzője/társszerzője, pl. A magyar közmondástár (2005). Több mint száz tanulmányt és könyvfejezetet írt. A Nemzetközi Folklórlingvisztikai Kutatócsoport vezetője, az I., a II., a III. és a IV. Magyar Interdiszciplináris Humorkonferencia főszervezője.

BARTA PÉTER a nyelvtudomány kandidátusa, egyetemi docens (Eötvös Loránd Tudományegyetem). Fő kutatási területei a közmondások és a francia morfoszintaxis. 45 publikáció szerzője/társszerzője, pl. Au pays des proverbes, les détournements sont rois (2005-6) és 5 kötet társszerkesztője. A Nemzetközi Folklórlingvisztikai Kutatócsoport tagja, a Paremia című folyóirat lektora.

Segédkönyvek a nyelvészet tanulmányozásához sorozat 188. tagja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A humor nagyítón keresztül ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A humor nagyítón keresztül ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  232
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  380 gr
  ISBN:
  9789634090618
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2681731 / 1157168
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A humor nagyítón keresztül ebook, könyvet A humor nagyítón keresztül FB2, Download A humor nagyítón keresztül PDF , Download A humor nagyítón keresztül MOBI, Online A humor nagyítón keresztül könyvet, ingyenes letöltések A humor nagyítón keresztül IPhone, Online könyvet A humor nagyítón keresztül PDF, ingyenes A humor nagyítón keresztül DJVU, ingyenes letöltések A humor nagyítón keresztül TXT, letöltések A humor nagyítón keresztül RTF, Online A humor nagyítón keresztül FB2 , e-könyvet A humor nagyítón keresztül letöltések TXT, ingyenes A humor nagyítón keresztül letöltések könyvet, e-könyvet A humor nagyítón keresztül download MOBI, letöltések A humor nagyítón keresztül IPad, olvas A humor nagyítón keresztül MOBI, olvas A humor nagyítón keresztül DOC, ingyenes A humor nagyítón keresztül AWZ, Download e-könyvet A humor nagyítón keresztül iPad , ingyenes A humor nagyítón keresztül DJVU, Download A humor nagyítón keresztül e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A humor nagyítón keresztül DVD, olvas A humor nagyítón keresztül TXT, Book A humor nagyítón keresztül letöltések DJVU, A humor nagyítón keresztül letöltések könyvet ingyenes, A humor nagyítón keresztül letöltések könyvet pdf ingyenes, A humor nagyítón keresztül pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A humor nagyítón keresztül pdf ingyenes, A humor nagyítón keresztül letöltések könyvet epub ingyenes, A humor nagyítón keresztül ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply