A Jóisten megvakul letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Semmi kis életek című nagy sikerű regény szerzőjének negyedik novelláskötete A Jóisten megvakul. Papp Sándor Zsigmond, akit a kritika néhány évvel ezelőtt ígéretesen tehetséges prózaíróként emlegetett, mára ezt az ígéretet beváltotta.
A kötetben olvasható tizenhat novella mindegyikében különös, megmagyarázhatatlan események történnek a szereplőkkel. Kisebb-nagyobb bűnök áldozatai és elkövetői ők. Egy asszonyt a férje Krisztus-pózban szegel fel a falra, egy másik feleséget megmérgeznek, kétségbeesett kései elégtételként elcsattan néhány pofon, egy könyvelő hulláját a lépcsőházban találják meg a lakók, s nem kevesen esnek áldozatul féltékenységből elkövetett gyilkosságnak.
A történetek azonban nem feltétlenül szolgálnak az elkövetett bűnök maradéktalan felderítésével, olykor még a bűnös kiléte is homályban marad. A hol drámai, hol groteszk események hátterében megbújó rejtély megoldása a novellák világába merészkedő olvasóra hárul. A közelebbről meg nem határozott, Európa keleti felére nyomasztóan emlékeztető helyszínek, a saját szenvedélyeik és kilátástalanságuk foglyaként kis közösségekben alkalmazkodni igyekvő szereplők mind ismerősek számunkra. A szerző csapdát állít, amikor olyan könnyedséggel és gazdag elbeszélői nyelven mesél a nyugtalan lelkek lakta titokzatos vidékekről, magányos bérházakról. Ebből a világból nincs menekülés, bűnösök és áldozatok egyként ott kísértenek a megsebzett tájban és az olvasó is elveszti ártatlanságát.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Jóisten megvakul ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Jóisten megvakul ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  284
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  380 gr
  ISBN:
  9789633104569
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2582351 / 1141157  TAGS:
  Online A Jóisten megvakul ebook, könyvet A Jóisten megvakul FB2, Download A Jóisten megvakul PDF , Download A Jóisten megvakul MOBI, Online A Jóisten megvakul könyvet, ingyenes letöltések A Jóisten megvakul IPhone, Online könyvet A Jóisten megvakul PDF, ingyenes A Jóisten megvakul DJVU, ingyenes letöltések A Jóisten megvakul TXT, letöltések A Jóisten megvakul RTF, Online A Jóisten megvakul FB2 , e-könyvet A Jóisten megvakul letöltések TXT, ingyenes A Jóisten megvakul letöltések könyvet, e-könyvet A Jóisten megvakul download MOBI, letöltések A Jóisten megvakul IPad, olvas A Jóisten megvakul MOBI, olvas A Jóisten megvakul DOC, ingyenes A Jóisten megvakul AWZ, Download e-könyvet A Jóisten megvakul iPad , ingyenes A Jóisten megvakul DJVU, Download A Jóisten megvakul e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Jóisten megvakul DVD, olvas A Jóisten megvakul TXT, Book A Jóisten megvakul letöltések DJVU, A Jóisten megvakul letöltések könyvet ingyenes, A Jóisten megvakul letöltések könyvet pdf ingyenes, A Jóisten megvakul pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Jóisten megvakul pdf ingyenes, A Jóisten megvakul letöltések könyvet epub ingyenes, A Jóisten megvakul ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply