A jól működő házasság 7 alapelve letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


John M. Gottman a világ egyik legismertebb pszichológusa és a párkapcsolatok területének vezető szakértője az Egyesült Államokban. Több évtizede végez utánkövetéses kutatásokat párok százainak bevonásával, aminek köszönhetően ma már elegendő 15 percig figyelnie egy pár kommunikációját, és 91%-os pontossággal meg tudja mondani, hogy kapcsolatuk tartós és elégedett lesz-e, vagy pedig elválnak egymástól. Ez a magas találati arány nem Gottman intuícióján alapszik, hanem azon a roppant mennyiségű adaton, amelyet a szakember az elmúlt évtizedek során gyűjtött és elemzett.
Gottman azonban nem azt tartja a legfontosabb tudományos eredményének, hogy nagy biztonsággal be tudja jósolni a válást, hanem hogy hét alapelven nyugvó módszere segítségével a párok jelentős részénél meg is tudja előzni azt. Kutatásainak köszönhetően ugyanis ma már nemcsak azzal vagyunk tisztában, hogy mitől megy tönkre egy párkapcsolat, de azzal is, hogy mitől működik jól, és hogyan tehető jobbá, erősebbé.
E könyv első kiadása 17 évvel ezelőtt jelent meg, és azóta több mint egymillió példány kelt el belőle világszerte alapmű lett a párok és segítő szakemberek körében egyaránt. A könyvben ismertetett stratégia ugyanis jelentősen javítja, elmélyíti, védi a párkapcsolatot és szükség esetén akár képes megmenteni is azt, ha veszélybe kerül. Gottman műve ráadásul azokat is meggyőzi, akik általában szkeptikusak a hasonló témájú könyvekkel szemben, ugyanis nem puszta elképzeléseket és véleményeket ismertet, hanem a világ legdrágább és leginnovatívabb kutatássorozata által felderített és igazolt tényeket.
A könyv átdolgozott kiadásába belekerültek az időközben végzett újabb kutatások eredményei, valamint friss tesztek és feladatok, melyek segítenek felmérni az adott házasság jelenlegi állapotát, illetve fejleszteni a párkapcsolati elégedettség szempontjából legfontosabb készségeket. A kötetben ismertetett stratégia a kapcsolatok minden szakaszában alkalmazható elköteleződés előtt, hogy meggyőződjünk arról, jó döntést készülünk-e hozni; harmonikus, boldog időszakban, amikor a legjobb eséllyel erősíthetjük meg a szövetségünket, hogy elkerüljünk számos későbbi problémát; kisebb-nagyobb gondok felbukkanása esetén, hogy javítsunk a kapcsolatunkon; és rendkívül nehéz élethelyzetekben is, amikor már a házasság fennmaradása forog kockán.
Akárhol tartunk is éppen, ha a legtöbbet szeretnénk kihozni a társunkkal közös életünkből, nagy haszonnal forgathatjuk ezt a könyvet.A Könyv Magyarul!


Letöltések A jól működő házasság 7 alapelve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A jól működő házasság 7 alapelve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  352
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  410 gr
  ISBN:
  9786155281419
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2692386 / 1162295
  Fordító:


  TAGS:
  Online A jól működő házasság 7 alapelve ebook, könyvet A jól működő házasság 7 alapelve FB2, Download A jól működő házasság 7 alapelve PDF , Download A jól működő házasság 7 alapelve MOBI, Online A jól működő házasság 7 alapelve könyvet, ingyenes letöltések A jól működő házasság 7 alapelve IPhone, Online könyvet A jól működő házasság 7 alapelve PDF, ingyenes A jól működő házasság 7 alapelve DJVU, ingyenes letöltések A jól működő házasság 7 alapelve TXT, letöltések A jól működő házasság 7 alapelve RTF, Online A jól működő házasság 7 alapelve FB2 , e-könyvet A jól működő házasság 7 alapelve letöltések TXT, ingyenes A jól működő házasság 7 alapelve letöltések könyvet, e-könyvet A jól működő házasság 7 alapelve download MOBI, letöltések A jól működő házasság 7 alapelve IPad, olvas A jól működő házasság 7 alapelve MOBI, olvas A jól működő házasság 7 alapelve DOC, ingyenes A jól működő házasság 7 alapelve AWZ, Download e-könyvet A jól működő házasság 7 alapelve iPad , ingyenes A jól működő házasság 7 alapelve DJVU, Download A jól működő házasság 7 alapelve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A jól működő házasság 7 alapelve DVD, olvas A jól működő házasság 7 alapelve TXT, Book A jól működő házasság 7 alapelve letöltések DJVU, A jól működő házasság 7 alapelve letöltések könyvet ingyenes, A jól működő házasság 7 alapelve letöltések könyvet pdf ingyenes, A jól működő házasság 7 alapelve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A jól működő házasság 7 alapelve pdf ingyenes, A jól működő házasság 7 alapelve letöltések könyvet epub ingyenes, A jól működő házasság 7 alapelve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply