A jóság hatalma letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A XIV. Dalai Láma több mint ötven éve segíti az emberiséget tanításaival. Régi barátja, a pszichológus és újságíró Daniel Goleman kérdéseire válaszolva most feltárja, hogyan gondolkodik a jövőnkről és a jelenkor legégetőbb kérdéseiről: a gazdasági helyzetről, a háborúkról, a fenyegető ökológiai katasztrófákról, a társadalmi egyenlőtlenségekről.
A jóság hatalma nem csupán a tibeti buddhizmus legmagasabb rangú spirituális tanítójának példa értékű életútját beszéli el, de a legfontosabb gondolatait is közvetíti, amelyeket igaz történetekkel támaszt alá olyan emberekről, akik a láma elképzeléseit, tanításait a gyakorlatban is megvalósították.
A történelem menete, a jövőnk a 80. születésnapját a könyv megjelenésével ünneplő Dalai Láma szerint még megváltoztatható. A kulcs: az emberi tudat átalakítása, a romboló érzelmek száműzése, az együttérzés, az egyetemes erkölcs és a felelősségvállalás megerősítése. A jóság olyan hatalom vallja a láma , amely boldogabbá teszi az életünket, és célt is ad neki. Ha a jövőben egy békésebb és harmonikusabb világban szeretnénk élni, meg kell, hogy szívleljük ezt a tanítást.A Könyv Magyarul!


Letöltések A jóság hatalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A jóság hatalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  334
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  450 gr
  ISBN:
  9789633105047
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2625162 / 1148524
  Fordító:


  TAGS:
  Online A jóság hatalma ebook, könyvet A jóság hatalma FB2, Download A jóság hatalma PDF , Download A jóság hatalma MOBI, Online A jóság hatalma könyvet, ingyenes letöltések A jóság hatalma IPhone, Online könyvet A jóság hatalma PDF, ingyenes A jóság hatalma DJVU, ingyenes letöltések A jóság hatalma TXT, letöltések A jóság hatalma RTF, Online A jóság hatalma FB2 , e-könyvet A jóság hatalma letöltések TXT, ingyenes A jóság hatalma letöltések könyvet, e-könyvet A jóság hatalma download MOBI, letöltések A jóság hatalma IPad, olvas A jóság hatalma MOBI, olvas A jóság hatalma DOC, ingyenes A jóság hatalma AWZ, Download e-könyvet A jóság hatalma iPad , ingyenes A jóság hatalma DJVU, Download A jóság hatalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A jóság hatalma DVD, olvas A jóság hatalma TXT, Book A jóság hatalma letöltések DJVU, A jóság hatalma letöltések könyvet ingyenes, A jóság hatalma letöltések könyvet pdf ingyenes, A jóság hatalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A jóság hatalma pdf ingyenes, A jóság hatalma letöltések könyvet epub ingyenes, A jóság hatalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply