A jövő letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Korunk olyan forradalmi változást tartogat, amely példa nélküli a történelemben. Ha újra kezünkbe akarjuk venni sorsunk irányítását, és magunk kívánjuk alakítani jövőnket, szembe kell néznünk a globális változásokat mozgató erőkkel.

Föld Rt.
Globális elme
Hatalmi átrendeződés
Túlnövekedés
Újraértelmezett élet és halál
Kiéleződött helyzet

Föld Rt. A fokozódó globalizáció olyan új, átfogó, integrált gazdasági egységet hoz létre, amely az eddigiekhez képest egészen más módon viszonyul a tőkéhez, a munkához, a fogyasztói piacokhoz és a nemzeti kormányokhoz.

Globális elme. A digitális kommunikáció, a világháló és a számítógépes forradalom által olyan agyközpont jön létre, amely emberek millióinak érzéseit és gondolatait köti össze intelligens gépekkel, robotokkal, mindenhol jelen lévő érzékelőkkel és adatbázisokkal.

Hatalmi átrendeződés. Az elmúlt ötszáz évben soha nem tapasztalt módon alakul át a globális politikai, gazdasági és katonai erőegyensúly: az amerikai hegemónia egy többpólusú hatalmi középpont, a nemzetállamok a magánszféra, a politikai rendszerek a piac felé tolódnak el.

Túlnövekedés. A gazdaság elromlott iránytűje vészesen rossz irányba, a fogyasztás, a környezetszennyezés fenntarthatatlan növekedéséhez, valamint a termőtalaj, a vízkészletek és az élővilág kimerítéséhez vezet.

Újraértelmezett élet és halál. A genomikai, biotechnológiai, az ideg-, valamint az élettudományi forradalmak drasztikus hatást gyakorolnak az orvostudományra, a mezőgazdaságra és a molekuláris tudományokra, még az evolúció is emberi irányítás alá kerül.

Kiéleződött helyzet. Az energiarendszerek, a mezőgazdaság, a közlekedés és az építőipar forradalmi átalakulásával együtt az emberi civilizáció és a Föld ökoszisztémái közötti kapcsolat radikálisan megbomlik.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A jövő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A jövő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  556
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1040 gr
  ISBN:
  9789633041482
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2465301 / 1094662
  Fordító:


  TAGS:
  Online A jövő ebook, könyvet A jövő FB2, Download A jövő PDF , Download A jövő MOBI, Online A jövő könyvet, ingyenes letöltések A jövő IPhone, Online könyvet A jövő PDF, ingyenes A jövő DJVU, ingyenes letöltések A jövő TXT, letöltések A jövő RTF, Online A jövő FB2 , e-könyvet A jövő letöltések TXT, ingyenes A jövő letöltések könyvet, e-könyvet A jövő download MOBI, letöltések A jövő IPad, olvas A jövő MOBI, olvas A jövő DOC, ingyenes A jövő AWZ, Download e-könyvet A jövő iPad , ingyenes A jövő DJVU, Download A jövő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A jövő DVD, olvas A jövő TXT, Book A jövő letöltések DJVU, A jövő letöltések könyvet ingyenes, A jövő letöltések könyvet pdf ingyenes, A jövő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A jövő pdf ingyenes, A jövő letöltések könyvet epub ingyenes, A jövő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply