A kábítószer itt van testközelben letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


E kis könyv megjelenése óta hét esztendő telt el és ez idő alatt jóleső érzéssel tapasztaltam, hogy sokakhoz eljutott
azok közül, akiknek szántam. Külön megtisztelő számomra, hogy neves szakemberek, szaktekintélyek is elismeréssel
és szeretettel fogadták a kiadványt. A következő oldalakon néhány szakember és politikus ajánlását, véleményét kötöttük csokorba.
Ezúton kérek elnézést mindazoktól a kedves érdeklődőktől, akik az utóbbi hónapokban hiába keresték a
könyvesboltok polcain vagy a zsiráf kiadónál, s nem juthattak hozzá a könyvhöz.
Ennek az volt az oka, hogy ez év március 1-jétől változott a kábítószerrel kapcsolatos büntető jogszabály, ezért egy
javított, módosított változatot kellett nyomdakésszé tennünk. Őszintén el kell mondanom azt is, hogy az újabb kiadás anyagi fedezete sem állt rendelkezésünkre, a jogszabály-módosítást követően azonnal.
Mára azonban – köszönhetően támogatóinknak – elhárultak a kiadás anyagi akadályai, így most Önök a hatályos jogszabályokat is tartalmazó, változatlan minőségű könyv harmadik kiadását tarthatják kezükben.
Bízom benne, hogy könyvem továbbra is hasznos olvasmány lesz mind a felnőtt, mind pedig a veszélyeztetett fiatal korosztály számára.
A szerzőA Könyv Magyarul!


Letöltések A kábítószer itt van testközelben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kábítószer itt van testközelben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  236
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  140 gr
  ISBN:
  5997860100092
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2090169 / 1052683  TAGS:
  Online A kábítószer itt van testközelben ebook, könyvet A kábítószer itt van testközelben FB2, Download A kábítószer itt van testközelben PDF , Download A kábítószer itt van testközelben MOBI, Online A kábítószer itt van testközelben könyvet, ingyenes letöltések A kábítószer itt van testközelben IPhone, Online könyvet A kábítószer itt van testközelben PDF, ingyenes A kábítószer itt van testközelben DJVU, ingyenes letöltések A kábítószer itt van testközelben TXT, letöltések A kábítószer itt van testközelben RTF, Online A kábítószer itt van testközelben FB2 , e-könyvet A kábítószer itt van testközelben letöltések TXT, ingyenes A kábítószer itt van testközelben letöltések könyvet, e-könyvet A kábítószer itt van testközelben download MOBI, letöltések A kábítószer itt van testközelben IPad, olvas A kábítószer itt van testközelben MOBI, olvas A kábítószer itt van testközelben DOC, ingyenes A kábítószer itt van testközelben AWZ, Download e-könyvet A kábítószer itt van testközelben iPad , ingyenes A kábítószer itt van testközelben DJVU, Download A kábítószer itt van testközelben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kábítószer itt van testközelben DVD, olvas A kábítószer itt van testközelben TXT, Book A kábítószer itt van testközelben letöltések DJVU, A kábítószer itt van testközelben letöltések könyvet ingyenes, A kábítószer itt van testközelben letöltések könyvet pdf ingyenes, A kábítószer itt van testközelben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kábítószer itt van testközelben pdf ingyenes, A kábítószer itt van testközelben letöltések könyvet epub ingyenes, A kábítószer itt van testközelben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply