A karmának nincs humorérzéke letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A kimondott szó erejének alkalmazása

A legtöbb ember számára az élet harc. Pedig ez óriási tévedés: az élet nem harc, hanem játék! Mindaddig nem játszhatunk azonban sikeresen, míg nem ismerjük a játékot meghatározó spirituális törvényeket. A spirituális törvények ismeretén alapuló pozitív életszemlélet -, illetve az ezt tükröző és támogató szóbeli megerősítések – megingathatatlanul egy jobb, és minden szempontból gazdagabb élethez segítenek minket.

A karma törvénye szerint minden, amit adunk, visszajön hozzánk, és mindig csak azt kaphatjuk az élettől, amit már adtunk valamikor. Ahogy a tudatalattinak, úgy a karmának sincs humorérzéke, ezért vágyainkat megfontoltan kell átadnunk a világnak, hogy elkerüljük a megvalósulásukhoz tartozó negatív következményeket. És ami nagyon fontos; vágyaink teljesítéséhez hagynunk kell, hogy az eszünk helyett a Gondviselés dolgozzon.

A tudatos teremtéssel foglalkozó könyvek hazai kínálatában hiánypótló ez a kötet, ugyanis módszeréről, a kimondott szó erejének alkalmazásáról alig esett még szó. Aforizmái örök érvényűek, tanácsai egyszerűek, könnyen megjegyezhetőek, és ez nagyban segíti a tudatalatti folyamatok pozitív befolyásolását.

“A nekünk szánt ösvény mindig tele van kincsekkel.
Megmutatom, miként változtathatod meg körülményeidet szavaid
megválogatása által. Mostantól ellenállhatatlan erejű mágnesként
vonzod majd magadhoz mindazt, amit csak szeretnél!”
A Könyv Magyarul!


Letöltések A karmának nincs humorérzéke ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A karmának nincs humorérzéke ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv
  Kiadó:
  Édesvíz Kiadó
  Oldalak száma:
  163
  Kötés:
  kemény kötés
  Súly:
  284 gr
  ISBN:
  0649000110847
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  SL#2104779061  TAGS:
  Online A karmának nincs humorérzéke ebook, könyvet A karmának nincs humorérzéke FB2, Download A karmának nincs humorérzéke PDF , Download A karmának nincs humorérzéke MOBI, Online A karmának nincs humorérzéke könyvet, ingyenes letöltések A karmának nincs humorérzéke IPhone, Online könyvet A karmának nincs humorérzéke PDF, ingyenes A karmának nincs humorérzéke DJVU, ingyenes letöltések A karmának nincs humorérzéke TXT, letöltések A karmának nincs humorérzéke RTF, Online A karmának nincs humorérzéke FB2 , e-könyvet A karmának nincs humorérzéke letöltések TXT, ingyenes A karmának nincs humorérzéke letöltések könyvet, e-könyvet A karmának nincs humorérzéke download MOBI, letöltések A karmának nincs humorérzéke IPad, olvas A karmának nincs humorérzéke MOBI, olvas A karmának nincs humorérzéke DOC, ingyenes A karmának nincs humorérzéke AWZ, Download e-könyvet A karmának nincs humorérzéke iPad , ingyenes A karmának nincs humorérzéke DJVU, Download A karmának nincs humorérzéke e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A karmának nincs humorérzéke DVD, olvas A karmának nincs humorérzéke TXT, Book A karmának nincs humorérzéke letöltések DJVU, A karmának nincs humorérzéke letöltések könyvet ingyenes, A karmának nincs humorérzéke letöltések könyvet pdf ingyenes, A karmának nincs humorérzéke pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A karmának nincs humorérzéke pdf ingyenes, A karmának nincs humorérzéke letöltések könyvet epub ingyenes, A karmának nincs humorérzéke ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply