A kártyavetés nagy kézikönyve letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


..Bárcsak tudnám, mit hoz a jövő!" – sóhajtunk fel egy-egy fontosabb döntésünk előtt. Ha ismernénk a jövőt, akkor tudnánk, hogy mit kellene tennünk, elkerülhetnénk a ránk váró veszedelmeket és nem hagynánk ki az előttünk álló lehetőségeket.
A jövő titkait mindig szerette volna kifürkészni az ember. A jóslás, a jövendőmondás egyik legelterjedtebb módja a kártyavetés. Ezt tanulhatja meg ebből a könyvből. Ebben a könyvben 7 fajta jóslásra használható kártya (Tarot, Lenormand, Cigány, Magyar, 52 lapos Francia, Sors vagy végzet és Tarokk) került bemutatásra. Az egyes lapok jelentésén kívül 21 kirakásmód is segíti a kedves érdeklődőt a kártyavetés tudománya elsajátításában. A Tarot kártya tulajdonképpen nem csak jövendőmondó eszköz. Ennél sokkal több: Egy szimbólumrendszer, amely kulcs az emberi önismerethez, rejtett bölcsességek hordozója, üzenet a múltból és előrejelzés a jövőre.
Aki változtatni akar önmagán és életén, annak ez a könyv nagy segítségére lehet. A siker titka, hogy mindig a megfelelő pillanatban cselekedjünk.
Csíky Ildikó nevét szinte mindenki ismeri, Ő a „számmisztika nagyasszonya", aki évtizedek óta foglalkozik aktívan számmisztikával, különböző kártyavetésekkel, kézelemzéssel és asztrológiával. Első kártyakönyve "A Déva Tarot", amely utat nyit előttünk a spirituális és okkult tudás magasságaiba.
Ez a könyv a legegyszerűbb kártyákon keresztül vezeti el a tisztelt érdeklődőt a bonyolult Tarot kártya megismeréséig.
Gréczi ÁgnesA Könyv Magyarul!


Letöltések A kártyavetés nagy kézikönyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kártyavetés nagy kézikönyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  200
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9788080870454
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2086473 / 1009570
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A kártyavetés nagy kézikönyve ebook, könyvet A kártyavetés nagy kézikönyve FB2, Download A kártyavetés nagy kézikönyve PDF , Download A kártyavetés nagy kézikönyve MOBI, Online A kártyavetés nagy kézikönyve könyvet, ingyenes letöltések A kártyavetés nagy kézikönyve IPhone, Online könyvet A kártyavetés nagy kézikönyve PDF, ingyenes A kártyavetés nagy kézikönyve DJVU, ingyenes letöltések A kártyavetés nagy kézikönyve TXT, letöltések A kártyavetés nagy kézikönyve RTF, Online A kártyavetés nagy kézikönyve FB2 , e-könyvet A kártyavetés nagy kézikönyve letöltések TXT, ingyenes A kártyavetés nagy kézikönyve letöltések könyvet, e-könyvet A kártyavetés nagy kézikönyve download MOBI, letöltések A kártyavetés nagy kézikönyve IPad, olvas A kártyavetés nagy kézikönyve MOBI, olvas A kártyavetés nagy kézikönyve DOC, ingyenes A kártyavetés nagy kézikönyve AWZ, Download e-könyvet A kártyavetés nagy kézikönyve iPad , ingyenes A kártyavetés nagy kézikönyve DJVU, Download A kártyavetés nagy kézikönyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kártyavetés nagy kézikönyve DVD, olvas A kártyavetés nagy kézikönyve TXT, Book A kártyavetés nagy kézikönyve letöltések DJVU, A kártyavetés nagy kézikönyve letöltések könyvet ingyenes, A kártyavetés nagy kézikönyve letöltések könyvet pdf ingyenes, A kártyavetés nagy kézikönyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kártyavetés nagy kézikönyve pdf ingyenes, A kártyavetés nagy kézikönyve letöltések könyvet epub ingyenes, A kártyavetés nagy kézikönyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply