A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Különleges magyar nyelvű Koránt tarthat kezébe az olvasó. Most először jelenik meg az iszlám szent könyv vallásilag elfogadott fordításban. Kiss Zsuzsanna fordítását a törökországi vallástudósok az iszlám nézőpontok szerint hitelesnek tekintették, amely köszönhető a fordító iszlám elkötelezettségének, a fordításban felhasznált számos egyéb iszlám szentírás és hagyomány alapos ismeretének. Az eddig megjelent magyar nyelvű Korán kötetek szinte kizárólag külsős szakfordítók szakmai kíhívásaként született, melyet éppen ezért az iszlám közösség tagjai számos tekintetben nem tartottak pontos és vallásilag helyes fordításnak.
A kötet másik különlegessége, hogy mintegy 800 oldalas szövegmagyarázatot, értelmezést ad Kiss Zsuzsanna a szent könyvben elmélyedni kívánóknak s ilyet első ízben olvashat a magyar olvasóközönség. A Korán szövege a magyar mellett megtekinthető az eredeti nyelven is.
A kiadvány szerkezete is követi az iszlám hagyományt: a kötet első fele tartalmazza a szövegértelmezéseket, majd a második felében hátulról előre haladva olvashatjuk a Korán eredeti és magyar nyelvű szövegét.
A kiadvány igényes kivitelben, aranyozott első-hátsó borítóval ad méltó külsőt az iszlám szent könyvnek.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  1200
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1090 gr
  ISBN:
  9789638707833
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2215626 / 1071380
  Fordító:


  TAGS:
  Online A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven ebook, könyvet A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven FB2, Download A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven PDF , Download A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven MOBI, Online A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven könyvet, ingyenes letöltések A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven IPhone, Online könyvet A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven PDF, ingyenes A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven DJVU, ingyenes letöltések A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven TXT, letöltések A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven RTF, Online A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven FB2 , e-könyvet A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven letöltések TXT, ingyenes A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven letöltések könyvet, e-könyvet A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven download MOBI, letöltések A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven IPad, olvas A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven MOBI, olvas A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven DOC, ingyenes A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven AWZ, Download e-könyvet A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven iPad , ingyenes A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven DJVU, Download A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven DVD, olvas A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven TXT, Book A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven letöltések DJVU, A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven letöltések könyvet ingyenes, A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven letöltések könyvet pdf ingyenes, A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven pdf ingyenes, A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven letöltések könyvet epub ingyenes, A kegyes Korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply