A képernyő rabjai letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ismerős a látvány: étteremben, járművön, játszótéren, otthon gyerekek bámulják megigézve a kékesen derengő képernyőt. Nem lesz ebből baj? Vajon csak múló divathóbortról, ártalmatlan szórakozásról van szó? Vagy egyenesen hasznos elfoglaltságról, hiszen a képernyő interaktív taneszközként is szolgálhat?
Nicholas Kardaras szerint ideje megkongatni a vészharangot, mert a képernyőalapú kütyük viharos terjedésével egyre nagyobb veszély fenyegeti gyermekeink lelki egészségét. A világszerte elismert függőségszakértő könyvében lenyűgöző szaktudással és alapossággal mutatja be, miképpen formálja át egy egész generáció agyát a modern technológia – ha túl fiatalon kezdik el használni.
Az agyi képalkotó eljárásokkal végzett vizsgálatok egyértelműen bizonyítják, hogy a vonzó kis masinák ingerei rendkívül erősen hatnak az agy örömközpontjának dopamintermelésére. Számtalan klinikai kísérlet igazolja, hogy összefüggés van a szüntelen képernyőbámulás és a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD), a különböző függőségek, a szorongás, a depresszió és a fokozott agresszió kialakulása között.
Kardaras nemcsak fiziológiai-pszichológiai szempontból vizsgálja a világszerte ragályként terjedő képernyőkórt, hanem feltérképezi szociológiai, kulturális, gazdasági vonatkozásait is. Nem pánikot akar kelteni, hanem megérteni és megértetni, milyen kockázatoknak és veszélyeknek tesszük ki gyerekeinket, ha korlátlanul használják a különböző digitális eszközöket.

NICHOLAS KARDARAS az Egyesült Államok egyik vezető függőségszakértője, egy felnőtt elvonóprogram, a Hamptons Discovery alapítója és igazgatója. Korábban a Stony Brook Medicine professzoraként neuropszichológiát adott elő. Több cikke jelent meg a Psychology Todayben, a Fox News rendszeres szakértője, közreműködött a CBS Evening News és az NPR műsoraiban. Feleségével és ikergyerekeivel a New York állambeli Sag Harborban él.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A képernyő rabjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A képernyő rabjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  360
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9786155715068
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2706538 / 1169155
  Series:


  TAGS:
  Online A képernyő rabjai ebook, könyvet A képernyő rabjai FB2, Download A képernyő rabjai PDF , Download A képernyő rabjai MOBI, Online A képernyő rabjai könyvet, ingyenes letöltések A képernyő rabjai IPhone, Online könyvet A képernyő rabjai PDF, ingyenes A képernyő rabjai DJVU, ingyenes letöltések A képernyő rabjai TXT, letöltések A képernyő rabjai RTF, Online A képernyő rabjai FB2 , e-könyvet A képernyő rabjai letöltések TXT, ingyenes A képernyő rabjai letöltések könyvet, e-könyvet A képernyő rabjai download MOBI, letöltések A képernyő rabjai IPad, olvas A képernyő rabjai MOBI, olvas A képernyő rabjai DOC, ingyenes A képernyő rabjai AWZ, Download e-könyvet A képernyő rabjai iPad , ingyenes A képernyő rabjai DJVU, Download A képernyő rabjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A képernyő rabjai DVD, olvas A képernyő rabjai TXT, Book A képernyő rabjai letöltések DJVU, A képernyő rabjai letöltések könyvet ingyenes, A képernyő rabjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A képernyő rabjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A képernyő rabjai pdf ingyenes, A képernyő rabjai letöltések könyvet epub ingyenes, A képernyő rabjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply