A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


,,Ha kicsit is fontosak vagyunk magunknak (én például nagyon!), kell, hogy tudjunk az ebben a kötetben taglalt betegségekről. S ha ráadásul Rangos Kati kérdezi a szakértő orvosokat, garantáltan meg is értjük, miért fontos mindezekről tudnunk." – Friderikusz Sándor. Rangos Katalin első kötete válogatás a szerző Klubrádiónak készített orvosinterjúiból. Gyerekként, ha meghallottam, hogy szüleim Kőhidai doktor bácsi kihívását tervezgetik, képzeletben egy speciális vegyszerrel spricceltem tele a szobát, mely arra volt hivatott, hogy ők felejtsék el az orvos kirendelését. Ezt a varázslást néha siker koronázta, néha nem, mindenesetre egész életemben féltem a tűtől, a kórházszagtól, és nem utolsósorban a betegségektől. Aztán úgy alakult, hogy egyre többet beszélgettem a rádióban orvosokkal, és elképedve értesültem egy csomó újdonságról. Műfül? Lenyelhető kamerakapszula? Kis ,,sámfák" az érben? Székletátültetés? Rájöttem, hogy mindez nem csak engem érdekelhet. Így született meg ez a könyv.Mert ha már elkerülhetetlen, hogy olykor ágynak dőljük, legalább legyünk képzett betegek. A szerző pályájának korábbi szakaszát a Magyar Rádiónál és Televíziónál töltötte, riportergyakornokként kezdte, kuratóriumi elnökként fejezte be több évtizedes újságírói tevékenységét a közszolgálatban, 2010-ben. Azóta Szabad Sáv címmel napi műsort szerkeszt és vezet a már említett Klubrádióban.Több mint húsz éve tanít a Színművészeti Egyetemen televíziós műsorkészítőknek szerkesztést és riporteri gyakorlatot. ,,Rangos Kati nemcsak képzett beteg, de igazi gyógyító. Bármikor kezébe adom a lelkem. Mert empatikus, ugyanakkor nem fél használni szikeéles nyelvét, ha arra van szükség. Így működik munka közben is. Ezért élmény őt hallgatni, olvasni." – Krizsó Szilvia.A Könyv Magyarul!


Letöltések A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789633553510
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2694344 / 8127284
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek ebook, könyvet A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek FB2, Download A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek PDF , Download A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek MOBI, Online A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek könyvet, ingyenes letöltések A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek IPhone, Online könyvet A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek PDF, ingyenes A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek DJVU, ingyenes letöltések A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek TXT, letöltések A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek RTF, Online A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek FB2 , e-könyvet A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek letöltések TXT, ingyenes A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek letöltések könyvet, e-könyvet A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek download MOBI, letöltések A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek IPad, olvas A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek MOBI, olvas A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek DOC, ingyenes A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek AWZ, Download e-könyvet A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek iPad , ingyenes A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek DJVU, Download A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek DVD, olvas A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek TXT, Book A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek letöltések DJVU, A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek letöltések könyvet ingyenes, A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek letöltések könyvet pdf ingyenes, A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek pdf ingyenes, A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek letöltések könyvet epub ingyenes, A képzett beteg – Orvosokkal beszélgetek ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply