A kereső letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Max az amerikai álom tökéletes megtestesítője. Görög bevándorlók gyermekeként egy lepukkant, veszélyes lakótelepen nőtt föl New Yorkban, de rengeteg munka és még több szenvedés árán immár mindent megszerzett, amiről csak álmodni lehet: pénz, siker és egy menő állás a Wall Streeten.

Max azonban elégedetlen. A szívében ugyanis olyan űr tátong, amit semmiféle vagyon, elismerés vagy kapcsolat nem tud betölteni.

Elégedetlensége őrült kalandra indítja, az interneten egy mitikus jógi nyomára bukkan, és mindent hátrahagyva elindul, hogy felkutassa… egyenesen a Himalájára. Végül keresztül-kasul bejárja Indiát a válasz nyomában: zsúfolt, illegális piacok, zajos városok, fagyos éjjeli hegymászás, egy aszály sújtotta falu… Max nem adja fel, amíg választ nem kap a kérdéseire: valóban képesek a jógik vízen járni? Tényleg élhetnek kétszáz évet öregedés nélkül? Elérheti-e egy hús-vér ember a tökéletes lelki békét?

A kereső nem csak egy lélegzetelállító kalandregény, de egyben a belső átalakulás, a jóga himnusza is, amely a mai ember szemszögéből mutatja be a halhatatlan világ keresésének örök történetét.

A szerzőről:

Karan Bajaj 1979-ben született Indiában, a Himalája lábánál, és itt is nőtt föl. Ma már New Yorkban él, de írásait és életét átitatja a keleti misztika és a jóga. Nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint jógiként élni a nagyvárosban. Könyvei mind nyugaton, mind Indiában nagy sikert értek el, A kereső Indiában Nr. 1 bestsellerré vált.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A kereső ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kereső ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  336
  Borító:
  KARTONÁLT
  ISBN:
  9789634700210
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713664 / 1173903
  Fordító:
  Holló-Vaskó Péter  TAGS:
  Online A kereső ebook, könyvet A kereső FB2, Download A kereső PDF , Download A kereső MOBI, Online A kereső könyvet, ingyenes letöltések A kereső IPhone, Online könyvet A kereső PDF, ingyenes A kereső DJVU, ingyenes letöltések A kereső TXT, letöltések A kereső RTF, Online A kereső FB2 , e-könyvet A kereső letöltések TXT, ingyenes A kereső letöltések könyvet, e-könyvet A kereső download MOBI, letöltések A kereső IPad, olvas A kereső MOBI, olvas A kereső DOC, ingyenes A kereső AWZ, Download e-könyvet A kereső iPad , ingyenes A kereső DJVU, Download A kereső e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kereső DVD, olvas A kereső TXT, Book A kereső letöltések DJVU, A kereső letöltések könyvet ingyenes, A kereső letöltések könyvet pdf ingyenes, A kereső pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kereső pdf ingyenes, A kereső letöltések könyvet epub ingyenes, A kereső ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply