A kínai alkotmány letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kína hagyományos jogi kultúrája jelentősen eltér a nyugatitól, ugyanakkor a 20. században komoly erőfeszítések történtek arra, hogy a kínai jogot a kínai sajátosságokat figyelembe véve modernizálják, s közelítsék a nyugati jogrendszerekhez. Ezen erőfeszítések egyik célja az volt, hogy Kína alkotmányos állammá váljék. Az alkotmányos berendezkedés kiépítése több mint száz éve tart, s a folyamat a mai napig zajlik. A reform és nyitás politikájának 1978-as meghirdetése után végképp egyértelművé vált, hogy kiszámítható, modern jogrendszer nélkül nem lehet a gazdaságot modernizálni, Kínát sikeressé tenni. Ehhez pedig szükség van egy korszerű alkotmányra, illetve az alkotmányos szabályok betartására és betartatására. A hagyományok és a politikai rendszer jellegzetességei azonban azt eredményezik, hogy Kínában az alkotmányosságot is másképp értelmezik, mint ahogy az a nyugati világban megszokott.

Magyarországon a világ legnépesebb államának jogrendszere szinte teljesen ismeretlen, noha Kína növekvő globális befolyása elengedhetetlenné teszi, hogy az ország működését meghatározó legfontosabb alapelveket és normákat megismerhessük. A jelen kötet az első magyar nyelvű munka, amely a kínai alkotmánnyal foglalkozik arra vállalkozik, hogy az olvasókat megismertesse a kínai alkotmány és alkotmányosság történetével, fejlődésével, sajátosságaival, egyes problémás kérdéseivel. A sinológusok és jogászok által írt tanulmányok mellett a kötet tartalmazza a Kínai Népköztársaság jelenleg hatályos alkotmányának hiteles fordítását is, így elsőként teszi elérhetőé magyarul a legfontosabb kínai törvény szövegét. A könyvet nemcsak jogászok forgathatják haszonnal, hanem azok is, akik a modern kínai történelem, politika, társadalom iránt érdeklődnek, hiszen az alkotmányos fejlődés mindig követi azokat a változásokat, amelyek az adott országban végbemennek. S manapság a Kínában végbemenő változásoknál aligha vannak fontosabbak a világon.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A kínai alkotmány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kínai alkotmány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  220
  Borító:
  RAGASZTOTT
  Súly:
  344 gr
  ISBN:
  9789632798592
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2643994 / 1150818
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A kínai alkotmány ebook, könyvet A kínai alkotmány FB2, Download A kínai alkotmány PDF , Download A kínai alkotmány MOBI, Online A kínai alkotmány könyvet, ingyenes letöltések A kínai alkotmány IPhone, Online könyvet A kínai alkotmány PDF, ingyenes A kínai alkotmány DJVU, ingyenes letöltések A kínai alkotmány TXT, letöltések A kínai alkotmány RTF, Online A kínai alkotmány FB2 , e-könyvet A kínai alkotmány letöltések TXT, ingyenes A kínai alkotmány letöltések könyvet, e-könyvet A kínai alkotmány download MOBI, letöltések A kínai alkotmány IPad, olvas A kínai alkotmány MOBI, olvas A kínai alkotmány DOC, ingyenes A kínai alkotmány AWZ, Download e-könyvet A kínai alkotmány iPad , ingyenes A kínai alkotmány DJVU, Download A kínai alkotmány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kínai alkotmány DVD, olvas A kínai alkotmány TXT, Book A kínai alkotmány letöltések DJVU, A kínai alkotmány letöltések könyvet ingyenes, A kínai alkotmány letöltések könyvet pdf ingyenes, A kínai alkotmány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kínai alkotmány pdf ingyenes, A kínai alkotmány letöltések könyvet epub ingyenes, A kínai alkotmány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply