A királyság bukása letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Történt egyszer, hogy a nagyobb állatok addig-addig nézegették a méhecskék és a hangyák életét, amíg meg nem irigyelték a királyságukat. Az apró rovarok egész nyáron gyűjtögettek, hogy a hideg évszakban ne éhezzenek, a jól végzett munka után pedig a jó meleg boly védelmében vígan mulatozhattak. Bezzeg a téli vadon lakói olyankor a hó alól kotorták elő az élelmet, ha egyáltalán találtak valamit. A medvének, a sünnek, a pelének, az ürgének, a mormotának és a denevérnek jobb híján téli álmot kellett aludnia. Elegük lett a kényszerpihenőből, télen is szerették volna élvezni az élet nyújtotta lehetőségeket. A bogarak szintén, akik a testükben lévő vizet glicerinre cserélték, hogy ne fagyjanak szét, s mikor lehűlt a levegő jó időben mélyen elbujdostak az avarba, a fák odvába, vagy egyéb repedésekbe, ahol átvészelhették a fagyos évszakot.- Tudom, mi járatban vagy! – üzente Elleilah.- Hol vagyok, és miért vagyok itt?- Kristályvárosban vagy, a fenti világban. Ősidők óta várunk rád, a megmentőre. Azért jöttél, hogy megtanuld, hogyan lehet győzni, mert te leszel a király az erdőben.- A király? Ugyan, egy vaddisznó sosem lesz király, én nem is akarok az lenni, a király gonosz, mindenkit elnyom, mindent elvesz tőlünk, éhezünk, fázunk, bujkálunk, és szervezkedünk, a katonái sanyargatják az egyszerű állatokat, nem, én ilyen király nem szeretnék lenni! – gondolta Pimpi felháborodva.- Jól gondolod, ilyen király nem szeretnél lenni! Lehetsz más király, olyan, aki jóságos és tanítja, irányítja az erdőt, aki a szívével gondolkodik, és mindenkit szeret! Vezetőre szükség van, mert nem mindenki tudja, mi a helyes, főleg ennyi év elnyomás után! Nagy felelősség, ám nemes küldetés!- Olyan csak a mesékben van… – legyintett Pimpi.- A mesékben? Igen, de ne feledd, a mese az élet! Minden mese az életről és a jóságról szól! Az álmokról, a vágyakról, aztán azt hiszitek tényleg csak mese, ezért soha nem valósulhat meg. Ha így gondoljátok, úgy is van. Minden úgy történik, ahogyan gondoljátok! Ám bármikor lehet választani! Mindig lehet változtatni, amire a legalkalmasabb a most azonnal. Amíg odázzátok, sohasem történik meg, amit szeretnétek, mert előre vetítitek a távoli jövőbe! Te vagy a kiválasztott, aki segíthet megváltoztathatni az erdőlakók nyomorúságos életét!- Én? A kis vadmalac, aki mindig mindenkit utánzok? Akit megpofozott az apja és úgy elmenekült otthonról, de úgy, hogy vissza sem talált? Én? Még gyerek vagyok… Hát ki vagyok én? – nézett végig magán.- Az vagy, akiről a kedvenc meséd szól! Illetve te lehetsz az, ha akarod! Minden rajtad múlik, elvállalod, vagy sem? Te döntesz! Dönts okosan! Ha igent mondasz, szólj, és megkezdődik a tanításod! De jól vigyázz, ha egyszer döntesz, többé nem léphetsz vissza!A Könyv Magyarul!


Letöltések A királyság bukása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A királyság bukása ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2433089 / 8109081
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A királyság bukása ebook, könyvet A királyság bukása FB2, Download A királyság bukása PDF , Download A királyság bukása MOBI, Online A királyság bukása könyvet, ingyenes letöltések A királyság bukása IPhone, Online könyvet A királyság bukása PDF, ingyenes A királyság bukása DJVU, ingyenes letöltések A királyság bukása TXT, letöltések A királyság bukása RTF, Online A királyság bukása FB2 , e-könyvet A királyság bukása letöltések TXT, ingyenes A királyság bukása letöltések könyvet, e-könyvet A királyság bukása download MOBI, letöltések A királyság bukása IPad, olvas A királyság bukása MOBI, olvas A királyság bukása DOC, ingyenes A királyság bukása AWZ, Download e-könyvet A királyság bukása iPad , ingyenes A királyság bukása DJVU, Download A királyság bukása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A királyság bukása DVD, olvas A királyság bukása TXT, Book A királyság bukása letöltések DJVU, A királyság bukása letöltések könyvet ingyenes, A királyság bukása letöltések könyvet pdf ingyenes, A királyság bukása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A királyság bukása pdf ingyenes, A királyság bukása letöltések könyvet epub ingyenes, A királyság bukása ePub könyvet letöltések ingyenes.