A kisgyerekkor nagy kérdései letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Ha kizárólag az zakatol a fejedben: Nem tudom, mit csináljak! Áááá!, akkor jó helyen jársz. Nem lesz semmi gond. Nem vagy egyedül. Ígértem én már olyat, amit ne tartottam volna be? Fogom a kezed. Tudom, hogy ezzel a könyvvel fölszerelkezve élvezni fogod gyermeked életének legvarázsosabb éveit. Mérget vennék rá." -(Jo)

Jo Frost, az Egyesült Királyság legmegbízhatóbb és legelismertebb gyereknevelési szakértője a magyar szülők körében is népszerű Szuperdada 12. után olyan könyvet írt, amely kizárólag a kisgyerekkorra (14 hónap-5 év) koncentrál. Főbb témái: A dolgozó szülő, biztonság, fegyelmezés, gyerekfelügyelet, játék, szobatisztaság, egészséges táplálkozás, kimozdulás, napirend, alvás, gyerekbetegségek.
Új eszközöket és módszereket tanít, hogy szülőként jobban megértsük gyermekeink érzelmeit és gondolkodásmódját, miközben rólunk sem feledkezik meg. Számos jó tanáccsal szolgál arra nézvést, hogyan érezhetjük magunkat egy kicsit jobban a bőrünkben ebben a gyermekünk fejlődése szempontjából oly fontos időszakban, amely néha meglehetősen frusztrálónak és idegtépőnek tűnik. A konkrét tanácsok és ötletek mellett ezúttal mesekönyveket, játékokat és mondókákat is ajánl, amelyek még színesebbé és hasznosabbá, már-már nélkülözhetetlen kézikönyvszerűvé teszik munkáját.

"Jo Frost mindent tud a gyerekekről és a szülőkről sőt még az olvasóról is, mert eléri, hogy az ember nem szívesen teszi le a könyvet, melynek hasznosságán kívül legnagyobb érdeme a könnyed humor." – Dr. Dobos Anna

"Jo Frost tanácsai és javaslatai már-már receptszerűek pontosan adagolt utasításokkal operálnak. És működnek." – Dr. Nemes János
A Könyv Magyarul!


Letöltések A kisgyerekkor nagy kérdései ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kisgyerekkor nagy kérdései ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  376
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  746 gr
  ISBN:
  9789635309757
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2236276 / 1091038
  Translator:


  TAGS:
  Online A kisgyerekkor nagy kérdései ebook, könyvet A kisgyerekkor nagy kérdései FB2, Download A kisgyerekkor nagy kérdései PDF , Download A kisgyerekkor nagy kérdései MOBI, Online A kisgyerekkor nagy kérdései könyvet, ingyenes letöltések A kisgyerekkor nagy kérdései IPhone, Online könyvet A kisgyerekkor nagy kérdései PDF, ingyenes A kisgyerekkor nagy kérdései DJVU, ingyenes letöltések A kisgyerekkor nagy kérdései TXT, letöltések A kisgyerekkor nagy kérdései RTF, Online A kisgyerekkor nagy kérdései FB2 , e-könyvet A kisgyerekkor nagy kérdései letöltések TXT, ingyenes A kisgyerekkor nagy kérdései letöltések könyvet, e-könyvet A kisgyerekkor nagy kérdései download MOBI, letöltések A kisgyerekkor nagy kérdései IPad, olvas A kisgyerekkor nagy kérdései MOBI, olvas A kisgyerekkor nagy kérdései DOC, ingyenes A kisgyerekkor nagy kérdései AWZ, Download e-könyvet A kisgyerekkor nagy kérdései iPad , ingyenes A kisgyerekkor nagy kérdései DJVU, Download A kisgyerekkor nagy kérdései e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kisgyerekkor nagy kérdései DVD, olvas A kisgyerekkor nagy kérdései TXT, Book A kisgyerekkor nagy kérdései letöltések DJVU, A kisgyerekkor nagy kérdései letöltések könyvet ingyenes, A kisgyerekkor nagy kérdései letöltések könyvet pdf ingyenes, A kisgyerekkor nagy kérdései pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kisgyerekkor nagy kérdései pdf ingyenes, A kisgyerekkor nagy kérdései letöltések könyvet epub ingyenes, A kisgyerekkor nagy kérdései ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply