A klán letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Szomolai Tibor könyvének a Felvidék adta a témát, de ezúttal a kilencvenes évek sötét korszakába, a Csallóköz szívébe viszi el olvasóit, miközben azt is érzékelteti, mennyire támogatta az alvilágot a kilencvenes években a politikai hatalom.
TÖMEGGYILKOSSÁG DUNASZERDAHELYEN…
A PÁPAY-KLÁN VÉGZETE A FONTÁNA BÁRBAN…
– harsogták az újságok címlapjai 1999 márciusának utolsó hétvégéjén. Mindenki a mészárláson szörnyülködött, hiszen korábban még sehol sem történt hasonló nagyságrendű, egyszerre tíz áldozattal járó alvilági leszámolás. A mű ezen gyászos eset kapcsán mutatja be azt a bársonyos forradalmat követő zűrzavaros évtizedet, amelyet az időszak meghatározó szlovák politikusa után a köznyelv leginkább csak Mečiar-korszakként emleget. "A klán" nem szokványos maffiaregény. A történetben a gengszterek és a könnyű nők mellett színes kavalkádban vonulnak fel politikusok, bukott kommunisták, rendszerváltók és számtalan más fura szerzet, akik mindannyian hozzájárultak egy jobb sorsra érdemes ország tönkretételéhez.A Könyv Magyarul!


Letöltések A klán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A klán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  412
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  492 gr
  ISBN:
  9788097282592
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2713749 / 1173979  TAGS:
  Online A klán ebook, könyvet A klán FB2, Download A klán PDF , Download A klán MOBI, Online A klán könyvet, ingyenes letöltések A klán IPhone, Online könyvet A klán PDF, ingyenes A klán DJVU, ingyenes letöltések A klán TXT, letöltések A klán RTF, Online A klán FB2 , e-könyvet A klán letöltések TXT, ingyenes A klán letöltések könyvet, e-könyvet A klán download MOBI, letöltések A klán IPad, olvas A klán MOBI, olvas A klán DOC, ingyenes A klán AWZ, Download e-könyvet A klán iPad , ingyenes A klán DJVU, Download A klán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A klán DVD, olvas A klán TXT, Book A klán letöltések DJVU, A klán letöltések könyvet ingyenes, A klán letöltések könyvet pdf ingyenes, A klán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A klán pdf ingyenes, A klán letöltések könyvet epub ingyenes, A klán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply