A könyvkiadás múltja, jelene és jövője letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A szerző Jason Epstein, a legendás amerikai szerkesztő, a Doubleday, a Random House és más vállalkozások munkatársa, aki többek között Norman Mailer, Vladimir Nabokov, E. L. Doctorow műveit segítette világra, az első szerkesztő, akit az amerikai irodalomért tett szolgálatáért Nemzeti Könyvdíjjal tüntettek ki.
A műfaj: előadásnak, esszének álcázott szerelmi vallomás a szakmához; történelmi alapozású elemzése a könyvkiadás múltjának és jelenének egy új technológiai forradalom hajnalán, sőt délelőttjén; óvatosan bizakodó himnusz a KÖNYV jövőjéről.
Jason Epstein eszmefuttatása a könyvipar egészének a helyzetével és lehetőségeivel foglalkozik: az új technológia mellett a kis- és nagykereskedelem, a reklám, a marketing, az új tulajdonosi struktúrák, no és persze az író, a szerkesztő, az ügynök, a vásárló és olvasó közönség szerepének módosulása is érdeklődési körébe tartozik. S mindenek mellett ott van Epstein személyes könyves sorsa, azé a vidéki fiatalemberé, aki csak pár hónapra képzelte el magát egy New York-i könyvkiadóban, s aztán több mint ötven évre prolongálta szerkesztői tevékenységét.
Ez az okos, szellemes, színes esszé kultúrtörténeti kalandregény és varázslatos kézikönyv egyszerre.A Könyv Magyarul!


Letöltések A könyvkiadás múltja, jelene és jövője ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A könyvkiadás múltja, jelene és jövője ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12 x 20 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  174
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  ISBN:
  9630771454
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:


  TAGS:
  Online A könyvkiadás múltja, jelene és jövője ebook, könyvet A könyvkiadás múltja, jelene és jövője FB2, Download A könyvkiadás múltja, jelene és jövője PDF , Download A könyvkiadás múltja, jelene és jövője MOBI, Online A könyvkiadás múltja, jelene és jövője könyvet, ingyenes letöltések A könyvkiadás múltja, jelene és jövője IPhone, Online könyvet A könyvkiadás múltja, jelene és jövője PDF, ingyenes A könyvkiadás múltja, jelene és jövője DJVU, ingyenes letöltések A könyvkiadás múltja, jelene és jövője TXT, letöltések A könyvkiadás múltja, jelene és jövője RTF, Online A könyvkiadás múltja, jelene és jövője FB2 , e-könyvet A könyvkiadás múltja, jelene és jövője letöltések TXT, ingyenes A könyvkiadás múltja, jelene és jövője letöltések könyvet, e-könyvet A könyvkiadás múltja, jelene és jövője download MOBI, letöltések A könyvkiadás múltja, jelene és jövője IPad, olvas A könyvkiadás múltja, jelene és jövője MOBI, olvas A könyvkiadás múltja, jelene és jövője DOC, ingyenes A könyvkiadás múltja, jelene és jövője AWZ, Download e-könyvet A könyvkiadás múltja, jelene és jövője iPad , ingyenes A könyvkiadás múltja, jelene és jövője DJVU, Download A könyvkiadás múltja, jelene és jövője e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A könyvkiadás múltja, jelene és jövője DVD, olvas A könyvkiadás múltja, jelene és jövője TXT, Book A könyvkiadás múltja, jelene és jövője letöltések DJVU, A könyvkiadás múltja, jelene és jövője letöltések könyvet ingyenes, A könyvkiadás múltja, jelene és jövője letöltések könyvet pdf ingyenes, A könyvkiadás múltja, jelene és jövője pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A könyvkiadás múltja, jelene és jövője pdf ingyenes, A könyvkiadás múltja, jelene és jövője letöltések könyvet epub ingyenes, A könyvkiadás múltja, jelene és jövője ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply