A korona ügynöke letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Gyra Miklós 1876-ban a nem túl sikeres pesti ügyvédek életét éli: van egy irodája a halszagú Hal téren, benne egy hivatalszolgája, meg egy védence, akit azzal vádolnak, hogy megsértette a császárt. Nem túl kényelmes lakását feleségével és kisfiával osztja meg, ám ezt a polgári idillt váratlanul darabokra robbantja egy küldemény. Tartalma egy napló, feladója pedig egy Wargha nevű férfi. A könyvet forgatva Gyra előtt szövevényes történet tárul fel, melynek középpontjában a Szent Korona áll. Gyra nem kevesebbet akar megtudni, mint hogy ki árulta el a koronát, amely az 1848-49-es szabadságharc végóráiban nyomtalanul eltűnt, hogy aztán néhány évvel később hirtelen megtalálják, s így magyar királlyá koronázhassák vele Ferencz Józsefet. Ki fedte fel a Habsburgok előtt a rejtekhelyét? Ki volt a korona árulója – vagy megmentője? A jó eszű ügyvéd elindul, hogy a frissen egyesített Budapesten utánajárjon a dolognak, kerül, amibe kerül…
A korona ügynöke a koronát védelmező család, a Wertheimerek első generációjának történetét meséli el. Érdekfeszítően, kalandokban bővelkedőn és történelmi szempontból hitelesen, azaz pontosan úgy, ahogy az egy kiváló történelmi kalandregénytől elvárható.A Könyv Magyarul!


Letöltések A korona ügynöke ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A korona ügynöke ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  445
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  664 gr
  ISBN:
  9789634332039
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713194 / 1173542  TAGS:
  Online A korona ügynöke ebook, könyvet A korona ügynöke FB2, Download A korona ügynöke PDF , Download A korona ügynöke MOBI, Online A korona ügynöke könyvet, ingyenes letöltések A korona ügynöke IPhone, Online könyvet A korona ügynöke PDF, ingyenes A korona ügynöke DJVU, ingyenes letöltések A korona ügynöke TXT, letöltések A korona ügynöke RTF, Online A korona ügynöke FB2 , e-könyvet A korona ügynöke letöltések TXT, ingyenes A korona ügynöke letöltések könyvet, e-könyvet A korona ügynöke download MOBI, letöltések A korona ügynöke IPad, olvas A korona ügynöke MOBI, olvas A korona ügynöke DOC, ingyenes A korona ügynöke AWZ, Download e-könyvet A korona ügynöke iPad , ingyenes A korona ügynöke DJVU, Download A korona ügynöke e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A korona ügynöke DVD, olvas A korona ügynöke TXT, Book A korona ügynöke letöltések DJVU, A korona ügynöke letöltések könyvet ingyenes, A korona ügynöke letöltések könyvet pdf ingyenes, A korona ügynöke pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A korona ügynöke pdf ingyenes, A korona ügynöke letöltések könyvet epub ingyenes, A korona ügynöke ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply