A kos jegyében letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A középkorú amerikai pszichológia professzor, Philip Castle egy karibi szigeten szeretné gyógyítgatni friss válása sebeit. Amikor a szépséges prancia Marie-Celeste-t meghívja egy italra, még nem sejtheti, hogy rövidesen félelmetes erők játékszerévé válik. Nem tudhatja, hogy a Zodiac, eza csodálatos hófehér luxusyacht valójában torpedőnaszád; fedélzetén az elegáns társaság – amelynek Philip a vendége (foglya?) – a világ lehatalmasabb bűnöző-szervezete. A csillagok állása, az asztrológia hatalmas rendszere jelöli ki a zseniális szakemberek lépéseit. S mert PhiliPhilip Castle amerikai pszichológiaprofesszor válása után úgy dönt, hogy egy Karib-tengeri üdülőparadicsomban piheni ki magát. A szép Marie-Celeste-tel való megismerkedése azonban megváltoztatja az életét. Nem tudhatja hogy a Zodiac, ez a csodálatos luxusjacht valójában torpedónaszád, melynek utasai egy bűnöző szervezet tagjai. Céluk, hogy elfoglalják a szigetet és a csillagok állása alapján irányítsák. Életükben furcsa módon fontos szerepet játszik az asztrológia, Castle professzort is ez alapján választják ki maguknak, mivel tervük végrehajtásához elengedhetetlenül szükségük van rá. Akkor még nem sejtik, hogy ezzel a döntésükkel jól felépített tervüket kockáztatják, mivel a férfi igyekszik keresztülhúzni számításaikat…p Castle – maga sem tudja, miért – eltagadja, hogy milyen jegyben született, már nincs számára kiút. Miután veterán pilóta, a bűnszövetkezet kulcsfeladatot bíz rá. És Philip Castle – mi mást is tehetne? – elhatározza, hogy kifürkészi és kipróbálja, neki vajon milyen sorsot szántak a csillagok.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kos jegyében ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kos jegyében ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  11 x 18 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  412
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9630257912
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1988
  Árukód:


  TAGS:
  Online A kos jegyében ebook, könyvet A kos jegyében FB2, Download A kos jegyében PDF , Download A kos jegyében MOBI, Online A kos jegyében könyvet, ingyenes letöltések A kos jegyében IPhone, Online könyvet A kos jegyében PDF, ingyenes A kos jegyében DJVU, ingyenes letöltések A kos jegyében TXT, letöltések A kos jegyében RTF, Online A kos jegyében FB2 , e-könyvet A kos jegyében letöltések TXT, ingyenes A kos jegyében letöltések könyvet, e-könyvet A kos jegyében download MOBI, letöltések A kos jegyében IPad, olvas A kos jegyében MOBI, olvas A kos jegyében DOC, ingyenes A kos jegyében AWZ, Download e-könyvet A kos jegyében iPad , ingyenes A kos jegyében DJVU, Download A kos jegyében e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kos jegyében DVD, olvas A kos jegyében TXT, Book A kos jegyében letöltések DJVU, A kos jegyében letöltések könyvet ingyenes, A kos jegyében letöltések könyvet pdf ingyenes, A kos jegyében pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kos jegyében pdf ingyenes, A kos jegyében letöltések könyvet epub ingyenes, A kos jegyében ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply