A lány hét névvel letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


,,Megrázóan szép történet egy lányról, akitől még a nevét is elvették, élete mégis azt példázza, mi tesz valakit emberré."

Hyeonseo Lee Észak-Koreában, a világ egyik legkegyetlenebb diktatúrájában töltötte gyermekkorát. Egyike annak a több millió embernek, akit túszul ejtett a titkolózó, brutális kommunista rezsim. Amikor az 1990-es években lesújtott Észak-Koreára az éhínség, ráébredt, hogy egész életében agymosáson ment keresztül.
Tizenhét évesen elhagyta a hazáját. Hazatérésre menekültként nem is gondolhatott, mert családjával együtt börtön és kínzás várt volna rá. Mivel életben akart maradni, Kínában telepedett le. Tizenkét év elteltével visszatért az észak-koreai határhoz, hogy egy merész küldetés során átsegítse családját Dél-Koreába.
Ez a vakmerő és különleges történet bepillantást enged a világ legzártabb diktatúrájának mindennapjaiba, első kézből ad számot a történelem egyik legbrutálisabb éhínségéről, miközben megismerhetünk egy kivételes nőt, aki nem félt küzdelmesen kivívott szabadságát kockára tenni a családjáért.
A szerző – akinek Ted előadását eddig több mint 4 millióan látták – szeptember 15-18. között Magyarországra látogat, így az olvasók személyesen is találkozhatnak vele.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A lány hét névvel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A lány hét névvel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  403
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  610 gr
  ISBN:
  9789633103784
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2637600 / 1149513
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A lány hét névvel ebook, könyvet A lány hét névvel FB2, Download A lány hét névvel PDF , Download A lány hét névvel MOBI, Online A lány hét névvel könyvet, ingyenes letöltések A lány hét névvel IPhone, Online könyvet A lány hét névvel PDF, ingyenes A lány hét névvel DJVU, ingyenes letöltések A lány hét névvel TXT, letöltések A lány hét névvel RTF, Online A lány hét névvel FB2 , e-könyvet A lány hét névvel letöltések TXT, ingyenes A lány hét névvel letöltések könyvet, e-könyvet A lány hét névvel download MOBI, letöltések A lány hét névvel IPad, olvas A lány hét névvel MOBI, olvas A lány hét névvel DOC, ingyenes A lány hét névvel AWZ, Download e-könyvet A lány hét névvel iPad , ingyenes A lány hét névvel DJVU, Download A lány hét névvel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A lány hét névvel DVD, olvas A lány hét névvel TXT, Book A lány hét névvel letöltések DJVU, A lány hét névvel letöltések könyvet ingyenes, A lány hét névvel letöltések könyvet pdf ingyenes, A lány hét névvel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A lány hét névvel pdf ingyenes, A lány hét névvel letöltések könyvet epub ingyenes, A lány hét névvel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply