A leggazdagabb árva letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A leggazdagabb árva egy kislány története, aki születésekor mesés gazdagságot, grófi címet és a fényűző élet ígéretét kapja. Egy kislányé, aki születése után nem sokkal elveszíti az édesanyját, elveszíti azt az embert, aki a legtöbbet adhatná neki.
Krisztina édesapja az ország egyik legtekintélyesebb főura, a kígyósi uradalom gazdája, aki súlyos betegségéből csodával határos módon felépül, így nem halálhíréről értesül a rokonsága, hanem esküvői meghívót kaphat kézhez. Az édesapa feleségül veszi kulcsárnője lányát, amivel megbotránkoztatja az örökségre ácsingózó rokonságot. Az esküvő napján hatlovas hintó érkezik a kastély elé, benne a nászajándékkal: egy fekete koporsóval.
Amikor aztán Krisztina háromévesen árván marad, nemcsak a családi viszályok nehezítik meg az életét, de a gonosz pletykákat terjesztő rosszakarók is. Bár szerető nagymamája és gondoskodó gyámja mindenben támogatják, Krisztina sokáig hiába keresi a helyét. Kérdések és kételyek gyötrik: ki is ő valójában, és mi dolga a világban?
Vajon megtalálja-e Krisztina a saját útját és a belső békéjét? És a szerelmet, azt a férfit, akinek megnyithatja szívét, és nem kell azon gyötrődnie, hogy vajon őt magát, vagy csak a vagyonát akarja?

Bauer Barbara új regényének központi alakja a műveltségéről és jótékonykodásáról ismert Wenckheim Krisztina grófnő, Sisi császárné palotahölgye. Wenckheim Krisztina édesapjáról, Antal József grófról mintázta Jókai Mór az Egy magyar nábob főhősét. A magával ragadó regényben a 19. század második felének Magyarországa színes, érzékletes világa tárul elénk: megelevenednek előttünk a nemesi uradalmak hétköznapjai és fényűző ünnepei, a kiegyezés korabeli Pest-Buda mozgalmas élete.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A leggazdagabb árva ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A leggazdagabb árva ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  14.5 x 20.5 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  337
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  ISBN:
  9786155715006
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:


  TAGS:
  Online A leggazdagabb árva ebook, könyvet A leggazdagabb árva FB2, Download A leggazdagabb árva PDF , Download A leggazdagabb árva MOBI, Online A leggazdagabb árva könyvet, ingyenes letöltések A leggazdagabb árva IPhone, Online könyvet A leggazdagabb árva PDF, ingyenes A leggazdagabb árva DJVU, ingyenes letöltések A leggazdagabb árva TXT, letöltések A leggazdagabb árva RTF, Online A leggazdagabb árva FB2 , e-könyvet A leggazdagabb árva letöltések TXT, ingyenes A leggazdagabb árva letöltések könyvet, e-könyvet A leggazdagabb árva download MOBI, letöltések A leggazdagabb árva IPad, olvas A leggazdagabb árva MOBI, olvas A leggazdagabb árva DOC, ingyenes A leggazdagabb árva AWZ, Download e-könyvet A leggazdagabb árva iPad , ingyenes A leggazdagabb árva DJVU, Download A leggazdagabb árva e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A leggazdagabb árva DVD, olvas A leggazdagabb árva TXT, Book A leggazdagabb árva letöltések DJVU, A leggazdagabb árva letöltések könyvet ingyenes, A leggazdagabb árva letöltések könyvet pdf ingyenes, A leggazdagabb árva pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A leggazdagabb árva pdf ingyenes, A leggazdagabb árva letöltések könyvet epub ingyenes, A leggazdagabb árva ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply