A legszebb kötésminták tárháza letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ezt a kincset érő, eredeti kötésminta-gyűjteményt kezdőknek, gyakorlottaknak és tervezőknek egyaránt szántuk. Nem a jól ismert minták újabb gyűjteményét tartja kézben az olvasó, hanem egy vadonatúj mintákból álló bőségkosarat, amelyet a kézi kötésben nagy tudásra szert tett alkotók készítettek számunkra. A könnyű használhatóság érdekében a mintákat sima- és fordított kötéses minták, csavart minták, fonatos minták, csipkekötések, bogyós minták, többszínű minták, különleges kötésmódok mint a rácskötés (entrelac) vagy a fregoli-kötés, valamint betűk és számok szerint csoportosítottuk. A legszebb kötésminták tárháza világos, tömör útmutatásokat és könnyen leolvasható ábrákat tartalmaz, a kötés nélkülözhetetlen társa, segítője.A Könyv Magyarul!


Letöltések A legszebb kötésminták tárháza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A legszebb kötésminták tárháza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  208
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  884 gr
  ISBN:
  9789636895884
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2232843 / 1087461
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A legszebb kötésminták tárháza ebook, könyvet A legszebb kötésminták tárháza FB2, Download A legszebb kötésminták tárháza PDF , Download A legszebb kötésminták tárháza MOBI, Online A legszebb kötésminták tárháza könyvet, ingyenes letöltések A legszebb kötésminták tárháza IPhone, Online könyvet A legszebb kötésminták tárháza PDF, ingyenes A legszebb kötésminták tárháza DJVU, ingyenes letöltések A legszebb kötésminták tárháza TXT, letöltések A legszebb kötésminták tárháza RTF, Online A legszebb kötésminták tárháza FB2 , e-könyvet A legszebb kötésminták tárháza letöltések TXT, ingyenes A legszebb kötésminták tárháza letöltések könyvet, e-könyvet A legszebb kötésminták tárháza download MOBI, letöltések A legszebb kötésminták tárháza IPad, olvas A legszebb kötésminták tárháza MOBI, olvas A legszebb kötésminták tárháza DOC, ingyenes A legszebb kötésminták tárháza AWZ, Download e-könyvet A legszebb kötésminták tárháza iPad , ingyenes A legszebb kötésminták tárháza DJVU, Download A legszebb kötésminták tárháza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A legszebb kötésminták tárháza DVD, olvas A legszebb kötésminták tárháza TXT, Book A legszebb kötésminták tárháza letöltések DJVU, A legszebb kötésminták tárháza letöltések könyvet ingyenes, A legszebb kötésminták tárháza letöltések könyvet pdf ingyenes, A legszebb kötésminták tárháza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A legszebb kötésminták tárháza pdf ingyenes, A legszebb kötésminták tárháza letöltések könyvet epub ingyenes, A legszebb kötésminták tárháza ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply