A legyőzhetetlen farkasfalka letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A német tengeralattjáró-flotta elsöprő diadalokkal és véres kudarcokkal teljes története a második világháború hadi krónikájának lebilincselő, drámai eseményekben gazdag fejezete. 1939 és 1945 között a német búvárnaszádok körülbelül 2900 kereskedelmi hajót süllyesztettek el, amelyek összesített vízkiszorítása meghaladta a 14 315 000 bruttóregisztertonnát (összehasonlításképpen: az elsüllyesztett hajók összesített vízkiszorítása mintegy 302 darab Titanic méretű hajót tesz ki). Rettenetes veszteség volt ez: Winston Churchill személyes számításai szerint a búvárnaszádok a háború során a szövetséges kereskedelmi flotta szállítókapacitásának hozzávetőlegesen 68 százalékát küldték hullámsírba. A tenger könyörtelen acélfarkasai azonban nem csupán a kereskedelmi egységek, de a szövetséges haditengerészet hajói ellenében is kimagasló eredményeket értek el. A második világháború éveiben a Kriegsmarine búvárnaszádjai 145 ellenséges hadihajót süllyesztettek el, köztük olyan, korábban legyőzhetetlennek tartott egységeket, mint a 31100 tonnás HMS Barham csatahajó, a 22600 tonnás HMS Ark Royal repülőgéphordozó, a 29150 tonnás HMS Royal Oak csatahajó, vagy a 22500 tonnás HMS Courageous repülőgéphordozó. A tengeralattjáró flotta azonban rettenetes árat fizetett ezekért a fényes diadalokért. A második világháború éveiben összesen 1170 német búvárnaszád teljesített szolgálatot a Kriegsmarine kötelékében, közülük 751 pusztult el harci cselekmény közben.A Könyv Magyarul!


Letöltések A legyőzhetetlen farkasfalka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A legyőzhetetlen farkasfalka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  13 x 19 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  215
  Borító:
  PAPIRKÖTES
  ISBN:
  9639409170
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:


  TAGS:
  Online A legyőzhetetlen farkasfalka ebook, könyvet A legyőzhetetlen farkasfalka FB2, Download A legyőzhetetlen farkasfalka PDF , Download A legyőzhetetlen farkasfalka MOBI, Online A legyőzhetetlen farkasfalka könyvet, ingyenes letöltések A legyőzhetetlen farkasfalka IPhone, Online könyvet A legyőzhetetlen farkasfalka PDF, ingyenes A legyőzhetetlen farkasfalka DJVU, ingyenes letöltések A legyőzhetetlen farkasfalka TXT, letöltések A legyőzhetetlen farkasfalka RTF, Online A legyőzhetetlen farkasfalka FB2 , e-könyvet A legyőzhetetlen farkasfalka letöltések TXT, ingyenes A legyőzhetetlen farkasfalka letöltések könyvet, e-könyvet A legyőzhetetlen farkasfalka download MOBI, letöltések A legyőzhetetlen farkasfalka IPad, olvas A legyőzhetetlen farkasfalka MOBI, olvas A legyőzhetetlen farkasfalka DOC, ingyenes A legyőzhetetlen farkasfalka AWZ, Download e-könyvet A legyőzhetetlen farkasfalka iPad , ingyenes A legyőzhetetlen farkasfalka DJVU, Download A legyőzhetetlen farkasfalka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A legyőzhetetlen farkasfalka DVD, olvas A legyőzhetetlen farkasfalka TXT, Book A legyőzhetetlen farkasfalka letöltések DJVU, A legyőzhetetlen farkasfalka letöltések könyvet ingyenes, A legyőzhetetlen farkasfalka letöltések könyvet pdf ingyenes, A legyőzhetetlen farkasfalka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A legyőzhetetlen farkasfalka pdf ingyenes, A legyőzhetetlen farkasfalka letöltések könyvet epub ingyenes, A legyőzhetetlen farkasfalka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply