A lélek dolgai letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Vajon mi minden rejlik bennünk, amiről nem is tudunk? Miként találhatunk rá belső erőforrásainkra életünk nehéz helyzeteiben? Hogyan hozhatunk ki magunkból többet, léphetjük át korlátainkat, és juthatunk el a legjobb lehetőségeinkig? Miképp képviselhetjük önmagunkat, saját értékeinket és érdekeinket úgy, hogy ezzel ne tegyük tönkre a kapcsolatainkat, és tiszteletben tartsuk a másik ember értékeit és érdekeit is? Hogyan szolgálhatjuk jól egymás életét? Ebben a kötetben (mely a korábban megjelent Belső utakon című könyv folytatása) ezeknek a kérdéseknek a nyomába eredünk, nagyszerű szellemi útitársak irányításával.

Tizenegy évvel ezelőtt indult útjára a Nyitott Akadémia sorozat, mely azóta a legismertebb magyar pszichológiai előadásfolyamként az egész országot behálózza, sőt, immár határainkon is túlnyúlik. Alkalmakat teremt arra, hogy a közönség személyesen is találkozhasson a legkiválóbb hazai szakemberekkel és gondolkodókkal, és velük együtt töprenghessen a hétköznapok érdekes lélektani kérdésein.

E gyűjteményes kötetben tizenegy különösen izgalmas előadást válogattunk össze az elmúlt évek gazdag terméséből. A könyv két nagyobb részre tagolódik: első felében az önmagunkhoz vezető ösvényeken indulhatunk el Almási Kitti, Bagdy Emőke, Orosz Katalin, Popper Péter, Szendi Gábor és Pál Ferenc vezetésével, második felében egymáshoz léphetünk közelebb Böjte Csaba, Ranschburg Jenő, Beata Bishop, F. Várkonyi Zsuzsa és Vekerdy Tamás segítségével. Az utak pedig végül összeérnek…
A Könyv Magyarul!


Letöltések A lélek dolgai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A lélek dolgai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  288
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  454 gr
  ISBN:
  9786155281112
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2434357 / 1094522
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A lélek dolgai ebook, könyvet A lélek dolgai FB2, Download A lélek dolgai PDF , Download A lélek dolgai MOBI, Online A lélek dolgai könyvet, ingyenes letöltések A lélek dolgai IPhone, Online könyvet A lélek dolgai PDF, ingyenes A lélek dolgai DJVU, ingyenes letöltések A lélek dolgai TXT, letöltések A lélek dolgai RTF, Online A lélek dolgai FB2 , e-könyvet A lélek dolgai letöltések TXT, ingyenes A lélek dolgai letöltések könyvet, e-könyvet A lélek dolgai download MOBI, letöltések A lélek dolgai IPad, olvas A lélek dolgai MOBI, olvas A lélek dolgai DOC, ingyenes A lélek dolgai AWZ, Download e-könyvet A lélek dolgai iPad , ingyenes A lélek dolgai DJVU, Download A lélek dolgai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A lélek dolgai DVD, olvas A lélek dolgai TXT, Book A lélek dolgai letöltések DJVU, A lélek dolgai letöltések könyvet ingyenes, A lélek dolgai letöltések könyvet pdf ingyenes, A lélek dolgai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A lélek dolgai pdf ingyenes, A lélek dolgai letöltések könyvet epub ingyenes, A lélek dolgai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply