A lélek útja letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Jó szívvel ajánlom ezt a művet azoknak, akiket izgatnak létünk mélyebb kérdései."
Dr. Domján László

– Miért kell újra és újra visszatérnünk ide, mi történik velünk életeink között?
– Mi dönti el, hol és milyen testben fogunk élni, kik lesznek a családtagjaink?
– Tényleg mi alakítjuk a sorsunkat, vagy csak bábuk vagyunk egy sakktáblán?
– Miért hagyja Isten, hogy ennyi szenvedés és gonoszság legyen a világon?
– Mi a lelki társak titka, létezik-e az örökké tartó szerelem?
– Miért követjük el életről-életre ugyanazokat a hibákat?
– Mi a megvilágosodás titka, hogyan érhetjük el?

Te mit tennél, ha minden, amit szeretsz, ami értelmet ad az életednek – eltűnne?

Egy tragikus balesetet követően David Becker nyugodt, boldog élete darabokra hullik. A szerelmét elveszítő, mély depresszióba zuhanó férfi csupán egy megoldást lát maga előtt – az öngyilkosságot.

Azonban egy rejtélyes látogató felbukkanása mindent megváltoztat. Egy angyalszerű jelenés, egy ragyogó fénylény siet David segítségére. A férfi lehetőséget kap, hogy bepillantson rég elfeledett múltja árnyai közé, hogy megértse, miért. kellett ekkora csapást elszenvednie, s a fájdalmon keresztül meglássa az Élet örökké vibráló fényét.

Hosszú, a történelem évezredeit felölelő utazásra indulnak, az Út-ra, mely a legváltozatosabb helyszíneket, eseményeket és élethelyzeteket eleveníti fel David előtt saját egykori életei drámáit, örömeit, s kínjait. A lélek útja egy szerelemmel, fájdalommal és megbékéléssel teli tanító erejű történet, mely nem csupán okító jellegű, hanem hátteréül és gyógymódjául szolgál egy összetört, haraggal és szenvedéssel teli léleknek.

Az Út a legsötétebb perctől a megvilágosodás örökké tartó fényéig vezet…
A Könyv Magyarul!


Letöltések A lélek útja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A lélek útja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  312
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  320 gr
  ISBN:
  9786155732256
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2619509 / 1147688  TAGS:
  Online A lélek útja ebook, könyvet A lélek útja FB2, Download A lélek útja PDF , Download A lélek útja MOBI, Online A lélek útja könyvet, ingyenes letöltések A lélek útja IPhone, Online könyvet A lélek útja PDF, ingyenes A lélek útja DJVU, ingyenes letöltések A lélek útja TXT, letöltések A lélek útja RTF, Online A lélek útja FB2 , e-könyvet A lélek útja letöltések TXT, ingyenes A lélek útja letöltések könyvet, e-könyvet A lélek útja download MOBI, letöltések A lélek útja IPad, olvas A lélek útja MOBI, olvas A lélek útja DOC, ingyenes A lélek útja AWZ, Download e-könyvet A lélek útja iPad , ingyenes A lélek útja DJVU, Download A lélek útja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A lélek útja DVD, olvas A lélek útja TXT, Book A lélek útja letöltések DJVU, A lélek útja letöltések könyvet ingyenes, A lélek útja letöltések könyvet pdf ingyenes, A lélek útja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A lélek útja pdf ingyenes, A lélek útja letöltések könyvet epub ingyenes, A lélek útja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply