A magyar büntetőjog általános tanai I. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az utolsó önálló budapesti büntetőjogi tankönyv Heller Erik professzor nevéhez fűződik, melyet 1945-ben adott ki a Grill Károly Könyvkiadó Vállalat "A magyar büntetőjog általános tanai" címmel, és amelyet az előszava így jellemez: "Ez a könyv a Magyar büntetőjog tankönyve c. mű 1931. évben megjelent I. és a jelen könyvvel egyidejűleg megjelenő II. félkötetének lényegesen rövidített tartalmát foglalja magában. Kizárólagos célja, hogy a jogtanuló ifjúságának azt az anyagot nyutjsa, amelyet tőlük a vizsgákon hiánytalanul meg lehet követelni". Saját 2008-as tankönyvemnek, mely a II. világháború utáni első önálló szerzős budapesti tankönyv volt ebben a tárgyban, Heller Erik iránti tiszteletből adtam "A magyar büntetőjog tankönyve I. Általános Tanok" címet.Egyetemi tanári és tanszékvezetői pályázataimban is szerepelt új, kizárólag az ELTE ÁJK-hoz kapcsolódó tankönyvek elkészítése, mely vállalásomat végre sikerült valóra is váltanom. E mostani kötet a 2008-as tankönyvemre épül, ugyanakkor kedves tanszéki kollégám, Ambrus István vállalta, hogy az új Btk.-ra tekintettel is hatályosítja annak szövegét. Ezen azonban túlterjeszkedett, és legújabb kutatási eredményeit, valamint néhol a "szegedi iskola" tételeit is becsempészte az új kötetbe. Ennek eredményeképpen új tankönyvünket a gyakorló szakember is éppolyan hasznosnak találhatja, mint azok a kollégák, akik arra kíváncsiak, hogy az "ELTE iskola" éppen merre tart.
Gellér BalázsA Könyv Magyarul!


Letöltések A magyar büntetőjog általános tanai I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A magyar büntetőjog általános tanai I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  527
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  990 gr
  ISBN:
  9789633122730
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2712408 / 1172925
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A magyar büntetőjog általános tanai I. ebook, könyvet A magyar büntetőjog általános tanai I. FB2, Download A magyar büntetőjog általános tanai I. PDF , Download A magyar büntetőjog általános tanai I. MOBI, Online A magyar büntetőjog általános tanai I. könyvet, ingyenes letöltések A magyar büntetőjog általános tanai I. IPhone, Online könyvet A magyar büntetőjog általános tanai I. PDF, ingyenes A magyar büntetőjog általános tanai I. DJVU, ingyenes letöltések A magyar büntetőjog általános tanai I. TXT, letöltések A magyar büntetőjog általános tanai I. RTF, Online A magyar büntetőjog általános tanai I. FB2 , e-könyvet A magyar büntetőjog általános tanai I. letöltések TXT, ingyenes A magyar büntetőjog általános tanai I. letöltések könyvet, e-könyvet A magyar büntetőjog általános tanai I. download MOBI, letöltések A magyar büntetőjog általános tanai I. IPad, olvas A magyar büntetőjog általános tanai I. MOBI, olvas A magyar büntetőjog általános tanai I. DOC, ingyenes A magyar büntetőjog általános tanai I. AWZ, Download e-könyvet A magyar büntetőjog általános tanai I. iPad , ingyenes A magyar büntetőjog általános tanai I. DJVU, Download A magyar büntetőjog általános tanai I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A magyar büntetőjog általános tanai I. DVD, olvas A magyar büntetőjog általános tanai I. TXT, Book A magyar büntetőjog általános tanai I. letöltések DJVU, A magyar büntetőjog általános tanai I. letöltések könyvet ingyenes, A magyar büntetőjog általános tanai I. letöltések könyvet pdf ingyenes, A magyar büntetőjog általános tanai I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A magyar büntetőjog általános tanai I. pdf ingyenes, A magyar büntetőjog általános tanai I. letöltések könyvet epub ingyenes, A magyar büntetőjog általános tanai I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply