A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Részlet a könyvből:

"A Politikatörténeti és Szakszervezeti Levéltár 274. fondja a Magyar Kommunista Párt választott vezető testületeinek és központi apparátusának 1944-1948 között keletkezett iratait tartalmazza. Mennyisége 31 ifm.
Az iratanyag a Magyar Dolgozók Pártja létrejöttével annak irattárába került, ott selejtezték, és az MDP szervezeti felépítésének megfelelő tagolásban őrizték. 1950/1957 fordulóján – az MDP irataival együtt – került az egykori Párttörténeti Intézet Archívumába.
A levéltár a fond jelenlegi rendjét az 1960-1970-es években alakította ki. A választott vezető testületek állagainál maradéktalanul érvényesítették a párt szervezeti felépítésének elvét, a többi állag képzésénél a központi apparátus szervezete és a tárgyi-tematikai elv volt az irányadó. Tekintettel a korábbi tudományos kutatásokra, az iratanyag kialakított rendjén nem változtattunk."
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  14 x 20 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  255
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9639082716
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2001
  Árukód:


  TAGS:
  Online A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma ebook, könyvet A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma FB2, Download A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma PDF , Download A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma MOBI, Online A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma könyvet, ingyenes letöltések A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma IPhone, Online könyvet A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma PDF, ingyenes A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma DJVU, ingyenes letöltések A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma TXT, letöltések A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma RTF, Online A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma FB2 , e-könyvet A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma letöltések TXT, ingyenes A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma letöltések könyvet, e-könyvet A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma download MOBI, letöltések A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma IPad, olvas A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma MOBI, olvas A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma DOC, ingyenes A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma AWZ, Download e-könyvet A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma iPad , ingyenes A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma DJVU, Download A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma DVD, olvas A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma TXT, Book A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma letöltések DJVU, A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma letöltések könyvet ingyenes, A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma letöltések könyvet pdf ingyenes, A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma pdf ingyenes, A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma letöltések könyvet epub ingyenes, A Magyar Kommunista Párt iratainak repertóriuma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply