A magyar nép élce letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A humor csak szabadelvű és felvilágosult népek tulajdona. – A néphumor nyilai mindig az uralkodó visszaélések ellen voltak intézve. – Oly gazdag és oly kizárólag sajátságos adománya a humorra ritka népnek van, mint a magyarnak.

Jókai Mór túlzott szerénységgel úgy nyilatkozik, hogy a magyar néphumor elszórt adomáit tartalmazó kötetei túl fogják élni szépirodalmi munkásságát.

A kötet bőséges válogatást közöl Jókai adomagyűjteményéből és különböző humoros kiadványok legjavából. Az adomákat tárgyuk, jellegük szerinti csoportosításban olvashatjuk (pl. Mátyás királyról szólók, nevezetes férfiakhoz kapcsolódók, tájadomák, stb., de a gyűjtés az általános népismeret más területeire is átnyúlik, népmesékre, sírfeliratokra, népszokásokra,

nyelvsajátosságokra is. Jókai nagy jelentőséget tulajdonít a magyar nép adomáinak és azonos értékűnek tekinti azokat a népdallal és a nemzeti költészettel.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A magyar nép élce ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A magyar nép élce ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  379
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  450 gr
  ISBN:
  9786155496592
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2696304 / 1164171  TAGS:
  Online A magyar nép élce ebook, könyvet A magyar nép élce FB2, Download A magyar nép élce PDF , Download A magyar nép élce MOBI, Online A magyar nép élce könyvet, ingyenes letöltések A magyar nép élce IPhone, Online könyvet A magyar nép élce PDF, ingyenes A magyar nép élce DJVU, ingyenes letöltések A magyar nép élce TXT, letöltések A magyar nép élce RTF, Online A magyar nép élce FB2 , e-könyvet A magyar nép élce letöltések TXT, ingyenes A magyar nép élce letöltések könyvet, e-könyvet A magyar nép élce download MOBI, letöltések A magyar nép élce IPad, olvas A magyar nép élce MOBI, olvas A magyar nép élce DOC, ingyenes A magyar nép élce AWZ, Download e-könyvet A magyar nép élce iPad , ingyenes A magyar nép élce DJVU, Download A magyar nép élce e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A magyar nép élce DVD, olvas A magyar nép élce TXT, Book A magyar nép élce letöltések DJVU, A magyar nép élce letöltések könyvet ingyenes, A magyar nép élce letöltések könyvet pdf ingyenes, A magyar nép élce pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A magyar nép élce pdf ingyenes, A magyar nép élce letöltések könyvet epub ingyenes, A magyar nép élce ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply