A második görbe letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Charles Handy menedzsmentguru A második görbe című könyvében bepillantást enged a jövőbe. Bemutatja, milyen kihívásokkal és lehetőségekkel szembesülünk majd az oktatás, a munka, a házasság, a családi élet, a demokrácia és a kormányzás területein. Megvizsgálja az aktuális trendek fenntarthatóságát, és felhívja a figyelmet a bizalomra épülő társadalom veszélyeire.
A szerző szerint ideje újragondolni szerepeinket diákként, szülőként, munkavállalóként vagy szavazóként , mivel a jövő társadalmában az eddigiektől különböző célokat kell majd kitűznünk és megvalósítanunk. Provokatív, elgondolkodtató és inspiráló esszéiben nemcsak azokat a kérdéseket veti fel, amelyeket előbb-utóbb mindannyiunknak fel kell tennünk de a lehetséges válaszokkal új irányokat is kijelöl.

Charles Handy társadalom- és szervezetfilozófus, korunk egyik legnagyobb kortárs gondolkodója. Egy olajipari cég menedzsereként kezdte pályafutását, majd a vezetéstudomány témakörében kutatott, tanított és publikált.
Az Oxfordi Egyetemen és az MIT-n diplomázott, korábban a London Business School professzora. Több bestseller könyv, köztük Az elefánt és a bolha, Az üres esőkabát és Az éhező szellem szerzője.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A második görbe ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A második görbe ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  222
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  402 gr
  ISBN:
  9789633043356
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2679918 / 1156216
  Fordító:


  TAGS:
  Online A második görbe ebook, könyvet A második görbe FB2, Download A második görbe PDF , Download A második görbe MOBI, Online A második görbe könyvet, ingyenes letöltések A második görbe IPhone, Online könyvet A második görbe PDF, ingyenes A második görbe DJVU, ingyenes letöltések A második görbe TXT, letöltések A második görbe RTF, Online A második görbe FB2 , e-könyvet A második görbe letöltések TXT, ingyenes A második görbe letöltések könyvet, e-könyvet A második görbe download MOBI, letöltések A második görbe IPad, olvas A második görbe MOBI, olvas A második görbe DOC, ingyenes A második görbe AWZ, Download e-könyvet A második görbe iPad , ingyenes A második görbe DJVU, Download A második görbe e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A második görbe DVD, olvas A második görbe TXT, Book A második görbe letöltések DJVU, A második görbe letöltések könyvet ingyenes, A második görbe letöltések könyvet pdf ingyenes, A második görbe pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A második görbe pdf ingyenes, A második görbe letöltések könyvet epub ingyenes, A második görbe ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply