A mászókéményes konyha letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A szerző e kötetben a magyar népi kultúra egyik alig ismert területét, a modernizált paraszti konyhát mutatja be, gazdag képanyaggal kísérve. A 19. század második felében és a 20. század elején elterjedt füstmentes konyha új sütő- és főzőberendezései a polgári életforma
addig nem tapasztalt kényelmét kínálták a tehetősebb parasztcsaládoknak. Az új konyha új életminőséget eredményezett, a változás kihatott a parasztház használati rendjére. A konyha a ház egyik reprezentációs helyisége lett, amit a városi lakatosok művészi szintre
emelt munkája is hangsúlyozott.
A könyv tehát a zárt kéménnyel, vagy népies nevén a mászókéménnyel füsttelenített paraszti konyha monográfiája,amely nemcsak történeti és néprajzi oldaláról járja körül a témát, hanem műszaki szempontból is beavat a konyhai tüzelőberendezések nehezen felderíthető titkaiba.A Könyv Magyarul!


Letöltések A mászókéményes konyha ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A mászókéményes konyha ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  108
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  220 gr
  ISBN:
  9789638630346
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2101350 / 1014703
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A mászókéményes konyha ebook, könyvet A mászókéményes konyha FB2, Download A mászókéményes konyha PDF , Download A mászókéményes konyha MOBI, Online A mászókéményes konyha könyvet, ingyenes letöltések A mászókéményes konyha IPhone, Online könyvet A mászókéményes konyha PDF, ingyenes A mászókéményes konyha DJVU, ingyenes letöltések A mászókéményes konyha TXT, letöltések A mászókéményes konyha RTF, Online A mászókéményes konyha FB2 , e-könyvet A mászókéményes konyha letöltések TXT, ingyenes A mászókéményes konyha letöltések könyvet, e-könyvet A mászókéményes konyha download MOBI, letöltések A mászókéményes konyha IPad, olvas A mászókéményes konyha MOBI, olvas A mászókéményes konyha DOC, ingyenes A mászókéményes konyha AWZ, Download e-könyvet A mászókéményes konyha iPad , ingyenes A mászókéményes konyha DJVU, Download A mászókéményes konyha e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A mászókéményes konyha DVD, olvas A mászókéményes konyha TXT, Book A mászókéményes konyha letöltések DJVU, A mászókéményes konyha letöltések könyvet ingyenes, A mászókéményes konyha letöltések könyvet pdf ingyenes, A mászókéményes konyha pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A mászókéményes konyha pdf ingyenes, A mászókéményes konyha letöltések könyvet epub ingyenes, A mászókéményes konyha ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply