A meditáció tudománya letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A tudatos jelenlét, azaz a mindfulness térhódítása óta ismerjük a meditáció rendkívüli hatásait a testünkre és a lelkünkre. De vajon igaz minden, a meditációnak tulajdonított pozitív hatás? Tényleg gyógyír mindenre, a túlsúlytól a szerelmi bánaton át a munkahelyi teljesítmény fokozásáig, vagy a valódi jótékony hatásokban csak a világtól elvonulva élő, évtizedeken át gyakorló jógik részesülhetnek?
A meditáció tudománya leszámol néhány közkeletű mítosszal, és leírja, milyen – valóban mérhető és kimutatható – rövid, illetve hosszú távú pozitív változásokat okoz az elmélyülés a testünkben, az elménkben és az agyunkban. Kitér a különböző meditációfajták eltérő hatásaira, a gyakorlás minőségének és mennyiségének fontosságára, valamint az elvonulások és tanítók szerepére. Bemutatja az átmenetet az alkalmi meditáció okozta rövid távú jó közérzettől a kitartó gyakorlással elérhető tartós jóllétig, végül pedig a jellemünkben bekövetkező pozitív változásokig.
Daniel Goleman és Richard J. Davidson a meditáció tudományos kutatásának világszerte elismert úttörői – és maguk is gyakorló meditálók. Céljuk, hogy a mentális és fizikai jólléthez vezető ősi keleti módszer jótékony hatásait a nyugati ember számára is hozzáférhetővé tegyék.

"Ez a könyv valóban képes megváltoztatni az életünket. Daniel Goleman és Richard J. Davidson nemcsak a meditáció erejét mutatja be, hanem azt is, hogyan gyakoroljuk, hogy a lehető legpozitívabb hatást érjük el. A meditáció tudománya térképet ad egy tudatosabb, együttérzőbb, teljesebb élethez -és ki ne akarna ilyet élni?"
Arianna Huffington, Az alvás forradalma című bestseller szerzője

"Ebben az olvasmányos és tudományosan megalapozott könyvben Daniel Goleman és Richard J. Davidson segítenek átlátni, mi igaz a meditáció pozitív hatásairól szóló állítások közül. A meditáció tudománya a szerzők jelentős személyes meditációs tapasztalatára és az egyre szaporodó tudományos eredményekre épít, és valódi áttörést jelent annak vizsgálatában, hogyan alakítja át a meditáció az életünket."
Joseph Goldstein, a Mindfulness: A Practical Guide to Awakening című könyv szerzője

"A meditáció tudománya a két szerző külön-külön is kiemelkedő tudományos eredményeinek nagyszerű ötvözete. Abból az egyetemista korukban kialakult meggyőződésükből született, hogy a meditáció alapjaiban képes átalakítani az életünket, és az azóta megjelent kutatások fényében mutatja be, miért különösen fontosak ezek az eredmények napjainkban."
Jon Kabat-Zinn, a tudatos jelenlét alapú stresszcsökkentés (MBSR) módszerének kidolgozója, Az éber figyelemről – örök kezdőknek című könyv szerzője

"A meditáció tudománya egy közérthetően fogalmazó tudományos szerző és egy úttörő kutatásokat folytató idegtudós magával ragadó együttműködése, amely bemutatja, hogyan lehetséges az elme edzése révén átformálni az agyat és a saját magunkról alkotott képünket, és hogyan növelhetjük a segítségével jóllétünket, adhatunk értelmet az életünknek és kapcsolódhatunk a világhoz. Kiemelkedő munka!"
Daniel J. Siegel, A gyermeki elme és az Okostojás című könyvek szerzője

"A világ egyik legkiemelkedőbb idegtudósa és az egyik legtehetségesebb tudományos újságírója meghatározó könyvet írt a meditáció hatásának kutatásáról. Magas szakmai színvonalú és megvilágító erejű munka – kötelező olvasmány mindenkinek, aki érdeklődik az emberi elmében rejlő lehetőségek iránt."
Daniel Gilbert, PhD, a Stumbling on Happiness szerzője

Szerzők:
Daniel Goleman
Pszichológus és tudományos újságíró. Az érzelmi és társas intelligenciáról szóló bestsellerek szerzője, több mint egy évtizeden át írt a The New York Times tudományos rovatába, többek között az agykutatás és a viselkedéstudomány eredményeiről. Egyetemi évei alatt Indiában sajátította el az elmélyülő gyakorlatok alapjait, és azóta is gyakorló meditáló. A Tudat és Élet Intézet vezetőségi tagja, amely a Dalai Lámával folytatott beszélgetéseket is szervezi.

Richard J. Davidson
Pszichológus, idegtudós, a Wisconsini Egyetem Egészséges Elmék Központjának
alapítója és vezetője, továbbá a Waisman Központ agykutató laboratóriumának igazgatója. Kutatási területe az érzelmek, valamint a meditáció és egyéb elmélyülési formák hatása az emberi agyra. Gyakorlott meditáló, aki kutatási eredményeit az emberi jóllét szolgálatába állítja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A meditáció tudománya ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A meditáció tudománya ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  306
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  620 gr
  ISBN:
  9789633045503
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713458 / 1173739
  Fordító:


  TAGS:
  Online A meditáció tudománya ebook, könyvet A meditáció tudománya FB2, Download A meditáció tudománya PDF , Download A meditáció tudománya MOBI, Online A meditáció tudománya könyvet, ingyenes letöltések A meditáció tudománya IPhone, Online könyvet A meditáció tudománya PDF, ingyenes A meditáció tudománya DJVU, ingyenes letöltések A meditáció tudománya TXT, letöltések A meditáció tudománya RTF, Online A meditáció tudománya FB2 , e-könyvet A meditáció tudománya letöltések TXT, ingyenes A meditáció tudománya letöltések könyvet, e-könyvet A meditáció tudománya download MOBI, letöltések A meditáció tudománya IPad, olvas A meditáció tudománya MOBI, olvas A meditáció tudománya DOC, ingyenes A meditáció tudománya AWZ, Download e-könyvet A meditáció tudománya iPad , ingyenes A meditáció tudománya DJVU, Download A meditáció tudománya e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A meditáció tudománya DVD, olvas A meditáció tudománya TXT, Book A meditáció tudománya letöltések DJVU, A meditáció tudománya letöltések könyvet ingyenes, A meditáció tudománya letöltések könyvet pdf ingyenes, A meditáció tudománya pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A meditáció tudománya pdf ingyenes, A meditáció tudománya letöltések könyvet epub ingyenes, A meditáció tudománya ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply