A méhek története letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Anglia, 1852: William, a biológus és vetőmag-kereskedő hetek óta az ágyat nyomja. Úgy érzi, kutatóként kudarcot vallott, mentora elfordult tőle, és boltja is üresen áll. Ekkor zonban eszébe jut valami, ami talán mindent megváltoztat…

Ohio, USA, 2007: George, a méhész keményen küzd: azt szeretné, ha a tanya bővülne, és fia, Tom egyszer majd átvenné tőle. Tom viszont az újságírásról álmodik. Mígnem egy nap bekövetkezik, amit senki sem hisz el…

Kína, 2098: Tao, a munkásnő a fák kézi beporzásán dolgozik, mivel a méhek már régen eltűntek a földről. Taonak minden vágya, hogy fia, Vej-Ven számára jobb életet teremtsen. Amikor azonban a fiát rejtélyes baleset éri, egyszerre veszélyben forog minden…

Minden mindennel összefügg. Maja Lunde megrendítően mesél veszteségről és reményről, küzdelemről, kudarcról és győzelemről, valamint az emberek és a méhek közötti láthatatlan kapocsról, amelyen fajunk fennmaradása is múlhat. A fordulatos regény korunk néhány legégetőbb kérdését teszi fel: hogyan bánunk a Földdel és annak teremtményeivel? Milyen jövőt hagyunk gyermekeinkre? Mi az, amiért készek vagyunk harcolni?

Maja Lunde 1975-ben született Oslóban, forgatókönyvíróként, gyermek- és ifjúsági könyvek szerzőjeként ismert. A méhek története az első felnőtteknek szóló regénye, amely bel- és külföldön azonnal hihetetlen sikert aratott. Hazájában elnyerte a Könyvkereskedők Díját, eddig 32 nyelvre fordították le, Németországban pedig több, mint 350 000 eladott példánnyal 2017-ben a legkelendőbb könyv lett.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A méhek története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A méhek története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  336
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  660 gr
  ISBN:
  9789632785325
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712871 / 1173272
  Fordító:


  TAGS:
  Online A méhek története ebook, könyvet A méhek története FB2, Download A méhek története PDF , Download A méhek története MOBI, Online A méhek története könyvet, ingyenes letöltések A méhek története IPhone, Online könyvet A méhek története PDF, ingyenes A méhek története DJVU, ingyenes letöltések A méhek története TXT, letöltések A méhek története RTF, Online A méhek története FB2 , e-könyvet A méhek története letöltések TXT, ingyenes A méhek története letöltések könyvet, e-könyvet A méhek története download MOBI, letöltések A méhek története IPad, olvas A méhek története MOBI, olvas A méhek története DOC, ingyenes A méhek története AWZ, Download e-könyvet A méhek története iPad , ingyenes A méhek története DJVU, Download A méhek története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A méhek története DVD, olvas A méhek története TXT, Book A méhek története letöltések DJVU, A méhek története letöltések könyvet ingyenes, A méhek története letöltések könyvet pdf ingyenes, A méhek története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A méhek története pdf ingyenes, A méhek története letöltések könyvet epub ingyenes, A méhek története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply