A menedzsment munkája letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"2017. február 14-én jelent meg a Lean Enterprise Institute legújabb angol nyelvű könyve The Work of Management (A menedzsment munkája) címmel. A könyv szerzője Jim Lancaster, a Lantech vállalat vezérigazgatója, aki első kézből, őszintén számol be arról, milyen személyes átalakuláson ment keresztül vezetőként, továbbá miben nyilvánul meg számára a menedzsment munkája. A könyvet – amely egyben gyakorlati, részletes üzleti esettanulmány is a Lantech lean transzformációjáról, visszaeséséről és visszatéréséről – nem csupán az amerikai, hanem más országok gyártó- és egyéb iparágainak szereplői is haszonnal forgathatják a saját átalakulásuk elősegítésére.

A Lantech vállalat neve ismerősen csenghet a Lean szemlélet című gondolatébresztő könyv 6. fejezetéből, melyben a szerzők a vállalatot a lean gyártók elsőrangú példájaként mutatták be.

A sodró lendületű műben Lancaster a következőkre tér ki részletesen:

Miért kezdett el egy idő után a Lantech – amely egy évtizeden át remekül alkalmazta a lean szemléletet – küszködni, hogy megtartsa a nyereséget és javítsa a pénzügyi teljesítményét?
Hogyan válik a gembán töltött 60-90 perces napi menedzsmentrutin a vezérigazgató napjának legfontosabb időszakává az üzlet fenntartása és növekedése érdekében?
Melyik az a nyolc lépés, amely segítségével a felső vezetők biztos kézzel irányíthatják a próbálkozásokat, hogy egy bombabiztos, valós idejű menedzsmentrendszert hozzanak létre költséges szakértők bevonása nélkül?
Miért igényli a napi menedzsment a szokásos menedzseri mentalitás és viselkedés jelentős változását, azaz eltávolodást az utasításoktól és ítélkezéstől a kérdésfeltevés és a jó munkavégzés lehetővé tétele felé az alsóbb szinteken is, hogy a számszerűsített célkitűzések rutinszerűen teljesüljenek?
Hogyan hoz drámai, pozitív, pénzügyileg is kimutatható változást a napi menedzsmentrendszer és a fenntartható folyamatos fejlődés?

A könyv őszintén mutatja be, hogy a Lantech vezérigazgatója hogyan éli meg az egyébként mindenkinek küzdelmet jelentő kihívásokat, a napi menedzsmentrendszertől kezdve a fenntarthatóságon át egészen a vezetők megnyeréséig."
A Könyv Magyarul!


Letöltések A menedzsment munkája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A menedzsment munkája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  162
  Borító:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Súly:
  360 gr
  ISBN:
  9789631285383
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2700607 / 1166878
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A menedzsment munkája ebook, könyvet A menedzsment munkája FB2, Download A menedzsment munkája PDF , Download A menedzsment munkája MOBI, Online A menedzsment munkája könyvet, ingyenes letöltések A menedzsment munkája IPhone, Online könyvet A menedzsment munkája PDF, ingyenes A menedzsment munkája DJVU, ingyenes letöltések A menedzsment munkája TXT, letöltések A menedzsment munkája RTF, Online A menedzsment munkája FB2 , e-könyvet A menedzsment munkája letöltések TXT, ingyenes A menedzsment munkája letöltések könyvet, e-könyvet A menedzsment munkája download MOBI, letöltések A menedzsment munkája IPad, olvas A menedzsment munkája MOBI, olvas A menedzsment munkája DOC, ingyenes A menedzsment munkája AWZ, Download e-könyvet A menedzsment munkája iPad , ingyenes A menedzsment munkája DJVU, Download A menedzsment munkája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A menedzsment munkája DVD, olvas A menedzsment munkája TXT, Book A menedzsment munkája letöltések DJVU, A menedzsment munkája letöltések könyvet ingyenes, A menedzsment munkája letöltések könyvet pdf ingyenes, A menedzsment munkája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A menedzsment munkája pdf ingyenes, A menedzsment munkája letöltések könyvet epub ingyenes, A menedzsment munkája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply