A meredély szélén letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Grania Ryan New Yorkot hátrahagyva szülei házában keres menedéket. Azt reméli, hogy szívfájdalmára gyógyírt jelenthet a távolság egykori életétől. Az aprócska ír falu, a gyermekkori környezet, a tengerparti táj szépsége valóban balzsam lehet sebzett lelkére, mígnem egy kora esti bóklászása során apró alakot vesz észre az egyik szikla peremén. Köröttük viharos szél tombol, alattuk a tenger háborog, és Graniát elfogja a félelem, hogy nem tudja megmenteni az életveszélyben lévő gyermeket. Ezzel a találkozással mindkettejük sorsa megpecsételődik, és egy olyan körforgás közepében találják magukat, amely több generáción át alakítja családjuk életét. Grania anyja, aki ismeri az elmúlt száz év történetét, rettegve figyeli lánya és a szomszédos úri házból származó kislány életének összefonódását. Vajon megismétli magát a történelem?
Mitől fél az asszony? Milyen sorsszerű tragédiákat kellett átélnie a Ryan családnak, és vajon mi vár az új nemzedékre?
Lucinda Riley (Fény az ablak mögött) regénye több mint száz év történetét foglalja keretbe, megörökítve az ír partok szépségét, a nagyvilági Londont, a két világháború időszakát, napjaink New Yorkját. Szerelemről és odaadásról, gyűlöletről és önzésről, a megismerő, odafigyelő, önzetlen szeretetről mesél, illetve a múltról, amely újra meg újra örvényszerűen magához rántja a jelent.A Könyv Magyarul!


Letöltések A meredély szélén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A meredély szélén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  440
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  400 gr
  ISBN:
  9789636436650
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2580694 / 1140570
  Fordító:


  TAGS:
  Online A meredély szélén ebook, könyvet A meredély szélén FB2, Download A meredély szélén PDF , Download A meredély szélén MOBI, Online A meredély szélén könyvet, ingyenes letöltések A meredély szélén IPhone, Online könyvet A meredély szélén PDF, ingyenes A meredély szélén DJVU, ingyenes letöltések A meredély szélén TXT, letöltések A meredély szélén RTF, Online A meredély szélén FB2 , e-könyvet A meredély szélén letöltések TXT, ingyenes A meredély szélén letöltések könyvet, e-könyvet A meredély szélén download MOBI, letöltések A meredély szélén IPad, olvas A meredély szélén MOBI, olvas A meredély szélén DOC, ingyenes A meredély szélén AWZ, Download e-könyvet A meredély szélén iPad , ingyenes A meredély szélén DJVU, Download A meredély szélén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A meredély szélén DVD, olvas A meredély szélén TXT, Book A meredély szélén letöltések DJVU, A meredély szélén letöltések könyvet ingyenes, A meredély szélén letöltések könyvet pdf ingyenes, A meredély szélén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A meredély szélén pdf ingyenes, A meredély szélén letöltések könyvet epub ingyenes, A meredély szélén ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply