A modern világ képregényes története II. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az ünnepelt képregényrajzoló, Larry Gonick egyedi, modern világtörténete, a francia forradalomtól napjainkig!

Több mint harminc éve már, hogy Larry Gonick, történész és virtuóz képregényalkotó gigászi vállalkozásba fogott: elkezdte megírni a világtörténelem okos, alapos és szórakoztató, illusztrált feldolgozását. A kritikusok által is nagyra értékelt sorozat utolsó, ötödik kötetében Gonick a modern korba kalauzol bennünket.

A Modern világ képregényes történetének második kötete a felvilágosodással indul, majd a forradalmak, a társadalmi és gazdasági újítások, a nacionalizmus, a gyarmatosítás, a tudományos felfedezések és a rabszolgaság eltörlésének két és fél évszázados, izgalmas, megrázó és olykor mulatságos történetein keresztül érkezik el a huszonegyedik századig, egészen az iraki és afganisztáni háborúig. Gonick rendhagyó történelemleckéje egyforma figyelmet szentel a Föld minden tájának. Mesteri szellemességgel lehel életet a múltba, és meglepően új oldaláról mutatja be a világtörténelem eseményeit. Civilizációnk nagyszabású történetének izgalmas fináléját sem a hűséges rajongóknak, sem a kezdő olvasóknak nem érdemes elszalasztani!

Larry Gonick több mint harminc éve készít képregényeket, melyekben a történelem és a tudomány nagy kérdéseit, valamint egyéb komoly témákat tárgyal. Elnyerte a MIT Knight Science Journalism kutatói ösztöndíját, jelenleg a Muse magazin számára készít illusztrációkat. Képregényes világtörténetéből közel egymillió példányt adtak el világszerte. Elsőrangú történész, rajzaival díjakat nyert, szarkasztikus és harapós szövegei pedig jóízű mosolyt csalnak az olvasó arcára.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A modern világ képregényes története II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A modern világ képregényes története II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  248
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  430 gr
  ISBN:
  9789633100769
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2222991 / 1078860
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A modern világ képregényes története II. ebook, könyvet A modern világ képregényes története II. FB2, Download A modern világ képregényes története II. PDF , Download A modern világ képregényes története II. MOBI, Online A modern világ képregényes története II. könyvet, ingyenes letöltések A modern világ képregényes története II. IPhone, Online könyvet A modern világ képregényes története II. PDF, ingyenes A modern világ képregényes története II. DJVU, ingyenes letöltések A modern világ képregényes története II. TXT, letöltések A modern világ képregényes története II. RTF, Online A modern világ képregényes története II. FB2 , e-könyvet A modern világ képregényes története II. letöltések TXT, ingyenes A modern világ képregényes története II. letöltések könyvet, e-könyvet A modern világ képregényes története II. download MOBI, letöltések A modern világ képregényes története II. IPad, olvas A modern világ képregényes története II. MOBI, olvas A modern világ képregényes története II. DOC, ingyenes A modern világ képregényes története II. AWZ, Download e-könyvet A modern világ képregényes története II. iPad , ingyenes A modern világ képregényes története II. DJVU, Download A modern világ képregényes története II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A modern világ képregényes története II. DVD, olvas A modern világ képregényes története II. TXT, Book A modern világ képregényes története II. letöltések DJVU, A modern világ képregényes története II. letöltések könyvet ingyenes, A modern világ képregényes története II. letöltések könyvet pdf ingyenes, A modern világ képregényes története II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A modern világ képregényes története II. pdf ingyenes, A modern világ képregényes története II. letöltések könyvet epub ingyenes, A modern világ képregényes története II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply