A működő család letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Minden család számára a leglényegesebb kérdés: hogyan alakítsuk át szeretetteljes érzéseinket szeretetteljes viselkedéssé? Az ugyanis, hogy szeretjük egymást, még távolról sem jelenti, hogy jól ki is jövünk egymással. Jesper Juul dán családterapeuta e könyvével abban kíván segíteni, hogy a fenti kérdésre megtaláljuk saját, legegyénibb válaszainkat.
Kiindulópontja igen egyszerű: az egyértelmű szülői viselkedés élhető és kezelhető családi viszonyokat teremt. Bár nincs tökéletes szülő, ahogyan tökéletes gyerek sincs, ha szülőként világossá tesszük korlátainkat és motivációinkat, gyerekeink öntudatos felnőttekké válhatnak. Juul úgy véli, hogy a legfontosabb az egyenlő méltóság elvének tiszteletben tartása: mindenkinek óvnia kell gyereke, társa és a saját méltóságát.
Az általa elemzett kérdések – dac, kötelesség, határok, agresszió, táplálkozási rendellenességek – olyan problémák, amelyek elől a szülők ki sem tudnának térni. Szemléletének birtokában azonban felmentést adhatnak maguknak számos teljesen értelmetlen és idejétmúlt, gyerekneveléssel kapcsolatos felfogás érvényesítése alól.A Könyv Magyarul!


Letöltések A működő család ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A működő család ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  226
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  290 gr
  ISBN:
  9789635308491
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2202412 / 1057229
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A működő család ebook, könyvet A működő család FB2, Download A működő család PDF , Download A működő család MOBI, Online A működő család könyvet, ingyenes letöltések A működő család IPhone, Online könyvet A működő család PDF, ingyenes A működő család DJVU, ingyenes letöltések A működő család TXT, letöltések A működő család RTF, Online A működő család FB2 , e-könyvet A működő család letöltések TXT, ingyenes A működő család letöltések könyvet, e-könyvet A működő család download MOBI, letöltések A működő család IPad, olvas A működő család MOBI, olvas A működő család DOC, ingyenes A működő család AWZ, Download e-könyvet A működő család iPad , ingyenes A működő család DJVU, Download A működő család e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A működő család DVD, olvas A működő család TXT, Book A működő család letöltések DJVU, A működő család letöltések könyvet ingyenes, A működő család letöltések könyvet pdf ingyenes, A működő család pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A működő család pdf ingyenes, A működő család letöltések könyvet epub ingyenes, A működő család ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply